![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Sony Ericsson K550i |
---|
![]() |
15 Mar 2011, o 18:54 |
choinka176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przedstawiam wam krótki opis mojego telefonu SE K550i!!!
Wstęp: Wiem że to forum o nokiach ale chciałem opisać mój telefon.Otóż ten telefon zakupiłem od mojego kolegi za 150zł. Wcześniej posiadałem nokie 6300. Jestem bardzo zadowolony z mojego Sony Ericssona, chociaż czasami załuję, że sprzedałem moją nokię, ponieważ ją hackowałem w wolych chwilach. Nokie sprzedałem koledze za 200zł, ponieważ mi się znudziła. Akcesoria jakie otrzymałem do tego telefonu: - Kabel USB ![]() - słuchawki ![]() - oraz podstawową rzecz ( ładowarkę) ![]() Niektóre najważniejsze funkcje tego telefonu: - Zadowalający aparat 2mpx (Cyber-Shot) ![]() - Odtwarzacz MP3 ![]() - Wyświetlacz 176 x 220 , 1,9 cala - Obsługa kart pamięci do 2GB I wiele innych bardzo zadowalających funkcji ![]() Wygląd zewnętrzny: Według mnie ten telefon zasługuje na podziw, ponieważ ma bardzo dobrą obudowę. Wiele razy ten telefon upadł mi na twardą powierzchnię typu np. asfalt i wyszedł bez żadnych usterek. Na tylniej klapce telefonu znajduje się bardzo według mnie oryginalny znaczek marki Sony Ericsson, który ładnie się prezentuje. Bardzo fajną rzeczą jest osłonka na aparat. Podsumowanie: Telefon Sony Ericsson K550i jest bardzo wygodnym i łatwym w obsłudze telefonem. Telefon tego modelu posiada zalety i niektóre wady które są bardzo uciążliwe, ale każdy telefon przecież ma jakieś swoje drobne usterki. Bardzo proszę o wyrozumiałośc, jeżeli coś pominąłem albo zrobiłem jakiś błąd, ponieważ to jest mój pierwszy post na tej stronie ![]() Oto kilka zdjęć mojego telefonu: ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za złą jakość zdjęć, ponieważ zdjęcia były robione w nocy oraz złej jakości aparatem. Jutro będą screeny. [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 15 marca 2011, o 18:08 ] Boże.. Po co powiększasz tekst? Nie jesteśmy ślepi. |
Last edited by choinka176 on 9 Jul 2011, o 16:12, edited 4 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Mar 2011, o 19:29 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
15 Mar 2011, o 19:48 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PrzecieŻŻŻ są w tym dziale nawet samsungi.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)