Speedy Go! to program który pozwoli nam przyspieszyć pracę telefonów opartych na systemie Symbian. Aplikacja przyspiesza zarówno pracę ekranu jak i samego systemu. Co ważne, działa na wszystkich telefonach z Symbianem s60 włączając w to Nokie, Samsungi i LG, łącznie z najnowszymi dotykowymi wynalazkami takimi jak Nokia 5800 czy Samsung i8910.
jak dla mnie to efekt placebo ciekawe w jaki sposób przyśpiesza? musiałby ktoś znaleźć sposób na podkręcenie procesora żeby było jakieś przyśpieszenie a jak na razie z symbianów tylko N-Gage i SX1 mogą mieć podkręcone procki
Z tego co kiedyś czytałem na jakimś forum o tym programie, to jeżeli w ogóle aplikacja zadziała na naszym telefonie, to przyśpieszenie widać tylko w szybszym ładowaniu się zdjęć w galerii
Działa na 100%, moja N95 8gb jak wchodziłem żeby ustawić jasność wyświetlacza musiałem bardzo długo czekać a po użyciu Speedy Go czekam o wiele mniej ...
Copy.com, czyli (nie tylko) mój reflink daje Ci dodatkowe 5 GB przestrzeni na dane w chmurze. 10 GB na start to chyba dobra oferta. https://copy.com?r=TnISVv