![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 34 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Szkoła] Sposoby na ściąganie |
---|
![]() |
18 Nov 2009, o 18:55 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeszcze można owinąć kartkę wokół łydki (na skarpecie), taśmą połączyć końce kartki i swobodnie obracamy ściągę
![]() ![]() drugie rozwiązanie: długopis UV ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
18 Nov 2009, o 19:26 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
właśnie rozpatruję opcję zakupu tego długopisu, korzystał ktoś z tego??
|
![]() |
![]() |
18 Nov 2009, o 20:07 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianku,
Miałem ten bajer - normalnie widać ślady że coś jest bazgrane na kartce - tuszu nie ma, ale są widoczne ślady po długopisie, tak jakbyś nie miał tuszu - po zaświeceniu widać. Dla mnie trochę to nie praktyczne, bo raczej świecenie po kartce podczas kartkówki może wydać się podejrzane. |
![]() |
![]() |
18 Nov 2009, o 20:12 |
djpotwosss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla mnie udany sposób to taki, musi być bluzka rozpinana, na sprawdzianie ocuwasz lekko bluzke a ściąge masz w tej bluizce i na luzie patrzysz:))
Siedziałem tak przed nauczycielem i się nie skapnął:)) Tylko przed sprawdzianem trzeba ją dobrze ustawić, żeby w trakcie nie porpawia.c |
![]() |
![]() |
18 Nov 2009, o 20:22 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wykorzystuje również opcje , że przyklejam sciągę koledze z przodu pod kaptur. Gdy siedzi podnoszę lekko jego kaptur i ogień.
|
![]() |
![]() |
18 Nov 2009, o 20:56 |
mlynos10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raz kumpela w 6-stej klasie udawała że jej długopis spadł a tak naprawdę to koleżanek się pytała co i jak
![]() ![]() ![]() IuDeX wrote: Quote: - Sala z okrągłym stołem - tutaj wykorzystuję kolano ![]() Mógłbyś opisać? ::D Najprawdopodobniej chodziło mu o to że na kolano kładzie sobie ściągę ![]() |
![]() |
![]() |
18 Nov 2009, o 21:13 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja z musku lub otwieram zeszyt książkę, itp., na ręce piszę, "pracuje zespołowo", ściąg nie kce mi się robić
[ Dodano: 2009-11-18, 20:15 ] kiedyś na angielskim pisałem tabelkę, oddałem już sprawdzian, wychodziłem z klasy bo to poprawa była i już zadowolony idę a tu zza drzwi nauczycielka ze mi wypadło coś ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Nov 2009, o 21:59 |
rademenes06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siędzę przy kaloryferze i wkładam ściągę pod osłonke i wygląda jak bym paczył na kartkę
|
Last edited by rademenes06 on 11 Nov 2010, o 22:47, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
19 Nov 2009, o 01:17 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie z kolegami wygrywał jednak sposób z bluetoothem:) i jeszcze wariant z bt taki, że poza salą siedziały kompetentne osoby, wysyłaliśmy im treść zadania, rozwiązywali i odsyłali:)
|
![]() |
![]() |
19 Nov 2009, o 14:56 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale jednak sciaganie jest bez sensu... nawyku nabierzesz, potem ciezko przeastac, a na egzaminie nie uzyjesz sciagi... jak pojdziesz to pracy to nie bedziesz na sciagach jechac..
za to z religii zawsze mam gotowa kartke, i po minucie oddaje ![]() |
![]() |
![]() |
19 Nov 2009, o 16:52 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na egzaminie. Hmm zależy jakim. Po co mi jakaś chemia skoro chodzę do elektronicznej
![]() |
![]() |
![]() |
22 Nov 2009, o 13:59 |
mruwaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja zawsze robię ściągę długopisem, maleńką czcionką, i trzymam w ręce
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: ZiomalMarcin: 2009-11-22, 15:25 ] Wtedy sprawdza się obklejenie ściągi taśmą przezroczystą. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Dec 2009, o 20:26 |
Marek12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe najlepiej napisać ściągę i dać pod kartkę ja tak zawsze robię hehe
|
![]() |
![]() |
4 Dec 2009, o 21:33 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Mógłbyś opisać? ::D telefon kładziesz na kolanie, przypinasz krótką smyczką żeby nie spadł i ściągasz z niego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Dec 2009, o 22:40 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No u mnie dzisiaj dł. rękaw + odpowiedzi do sprawdzianu z biologii
![]() To chyba najprostsze. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 34 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Szkoła |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)