![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 3 of 4 [ 48 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Błąd] Styl mobilny się rozjeżdża... |
---|
![]() |
1 Apr 2012, o 12:51 |
Łopat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie na kompie wygląda to tak
: http://imageshack.us/f/832/wtfkzs.png Nawet pisze się inaczej, więc coś tu jest nie tak |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 12:52 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Łopat, ogarnij kompa. u nas wszystko ok jest, działa bez problemu. to coś u was jest zwalone
|
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 12:56 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może wczoraj powstał jakiś wirus? bo mówie sprawdzałem na 3 kompach i na fonie i wszystko działa . no to nie wiem o co wam bg .
|
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 12:58 |
Łopat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o wybaczenie, o wielki nemo333, chciałem tylko zasygnalizować, że coś niebywałego stało się na "waszym" forum. Jeżeli twoja duma na tym ucierpiała nie jest spowodowane to mym błędem, a twoją wielką, nieokiełznaną głupotą. Pozdrawiam, zasmucony twoim brakiem kultury - Łopat
|
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 12:58 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mówię że u mnie też działa, trza mieć symbana żeby zarazić się tym wirusem. a ja nie mam neta w żadnym symbianowcu więc go nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 13:35 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie, chyba rzeczywiście coś jest grane, bo siedzę teraz na kompie i też to mam. Na komórce jeszcze nie sprawdzałem, bo mówicie, że tak jest tylko na Windowsie i Symbianie. Ciekawe, że na Androidzie jest ponoć poprawnie.
A może to jakaś Al-Kaida czy inne ajatollahy wbili i coś pozmieniali? Nie jestem teraz w domu, by móc się temu przyjrzeć. No bo w wirusa to raczej nie wierzę - Kaspersky by się przynajmniej opluł... |
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 13:51 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ściągałem przed chwilą anty wira i nic nie wykryło. Zrobię ten hard resest jak się załaduje. Jak będzie działało to macie plusy
![]() |
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 13:58 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 17:30 |
owady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wiecie co , dlatego właśnie mam kalendarz w telefonie , żeby się nie nabrać. Ale to na mobilnym stylu jest żałosne bo się posta żadnego nie da się normalnie przeczytać!
[ Dodano: 1 kwi 2012, o 17:30 ] Jencuś97 wrote: Dziś jest 1 kwietnia i to pewnie żart administratora. |
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 17:52 |
Myślalem, ze nikt sie nie zabierze.
|
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 20:56 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobra, 1 kwietnia, rozumiem. ale żeby z tej okazji rozwalać układ całego forum? przed zalogowaniem się jest ok. trzeba było zrobić odwrócone nicki jak w zeszłym roku... bo wg mnie to jest lekki bezsens
|
![]() |
![]() |
1 Apr 2012, o 21:02 |
Jak tam nie passuje, to wypad. Takie jest moje zdanie.
|
![]() |
![]() |
15 Apr 2012, o 16:55 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czy dało by się zrobić tak aby tekst w code nie był tak rozwalony to znaczy aby nie było pomiędz każdą literą bądź znakiem spacji
|
![]() |
![]() |
15 Apr 2012, o 17:06 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W operze mini było takie coś. Zmien przeglądarkę na operę mobile.
|
![]() |
![]() |
15 Apr 2012, o 17:18 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znacznik [code][/code] ustawia stałą szerokość znaków. W Operze Mobile jest inna czcionka niż systemowa i przez to nie ma tego kłopotu
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 3 of 4 [ 48 posts ] Previous topic | Next topic |
|