![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 14 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5230, 5530, 5800, X6] Symbian Anna Custom Firmware v6.2 |
---|
![]() |
31 Aug 2011, o 15:03 |
dawkon13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Firmware z innego forum Dostępne języki: Angielski, Hiszpański (myśle, że angielski nikomu nie przeszkadza ![]() Nowe funkcje: Nowe zmiany w interfejsie Symbian Anna PR2 Ovi Maps 6.3 Final (Exclusive Version) Czcionki zoptymalizowane dla czytelności, nieco większe Ovi aktualizowane v1.109 (czerwiec 2011). Kompletny zestaw ikon Anna Symbian, zmieniają się w zależności od tematu . Nowy domyślny motyw Poprawa Sidebaru poprawa znacznie mniejszej przestrzeni we wszystkich aplikacjach Nowe pełna klawiatura QWERTY, Symbian Anna Nowa klawiatura alfanumeryczna z poprawionymi przyciskami New obrazek przy włączaniu telefonu odtwarzacz muzyki z wbudowanymi tekstami Zaokrąglony suwak odblokowania, bardziej zgodny z Stylem Anna Rozmiar Firmware zmniejszony, gotowy do nowych wersji Poprawki i ulepszenia ( po angielsku): Features: Interactive desktop with Widgets Button text centered Menu New Extended menu, wider! Greater speed in the movement and application performance Removed rotation sliding unlock Fixed error when installing some old songs The battery back to normal life … Amend Languages: English and Spanish Latino (5230 5530 5800) and Spanish Spain (X6 5800) You can install anything you want without signing applications, or perform any process Never again you will get a certificate expired error! Integrated mail client with HTML support and compatible with your Hotmail, Gmail, Ovi, etc. Release system by swiping your finger across the screen. New font much more modern and fitted with the new menu, the original source is huge !!!!!!!! 4×4 menu reorganized and custom folders Added 3 new widgets shortcuts so you can get full screen access. 79 MB free internal memory (290 MB free X6) and 58 MB free RAM Clock Widget is now removable so you can remove it and have a Full Swipe Removed the poster to show all applications running on the drop down menus Java applications and bring all permits WRT enabled to avoid so many unnecessary requests You can send any file protected by Bluetooth, no more restrictions Added new audio codecs for stereo sound better Sound a lot stronger than the original firmware Embedded applications Ovi maps, Conversations, Notifications. In the Ovi mobile is identified as a Nokia N97 so have many more programs compatible Improved effects and without delay Facebook added tactile equipment browser bookmarks Gallery reconfigured to not read images in system folders Removed some startup applications to have more free resources. Browser Cache grown and moved to E ![]() Jeżeli masz inne RM, zmień je na podane w tabeli (1 kolumna) LINKI: Nokia 5230: Nokia 5530: Nokia 5800 RM-428 (RM-356 do JAF): Nokia 5800 RM-356: Nokia X6 (RM-559 do JAF): instrukcja flashowania: Jeżeli komuś język przeszkadza, może użyć google translate ![]() filmiki: Po wgraniu nowego softa, należy zrobić hard reset: *#7370# Oryginał: Zapraszam do testowania i komentowania! ![]() UWAGA! Wszystko robisz na własne ryzyko!!! Ja, ani administracja strony nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek błędy . |
Last post |
![]() |
![]() |
31 Aug 2011, o 17:03 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze ktos do 5800 RM-356 wgrac jezyk polski albo pdac instrukcje wgrania?
|
![]() |
![]() |
2 Sep 2011, o 07:03 |
girek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jest ten soft w jezyku polskim? przynajmniej na 5530
|
![]() |
![]() |
2 Sep 2011, o 09:57 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIe polecam wgrywania. CFW oparte na 52.0.101 - w przypadku 5800XM. Downgrade jest niemożliwy po USB. I nie ma polskiego SW pod 52.0.101.
|
![]() |
![]() |
6 Sep 2011, o 15:27 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wgrałem przed chwilą z dogranym polskim i powiem że nie za ciekawy. Bardziej mi się starlight podobał
![]() |
![]() |
![]() |
8 Sep 2011, o 11:16 |
spok503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak ktoś może to niech wrzuci link do tej 'Anny:)' z polskim językiem bo sama obsługa może być po angielsku ale już polski słownik by się przydał zwłaszcza , że mam uczulenie na qwerty:P
|
![]() |
![]() |
12 Oct 2011, o 17:31 |
boniek1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam inne RM ale w czym, w jakim momencie je zmienic na podane w tabeli 1?
|
![]() |
![]() |
24 Nov 2011, o 21:55 |
barcel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proszę o odświeżenie uploadów. dzięki, pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
14 Feb 2012, o 21:34 |
supra6410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.symbiantweet.com/symbian-ann ... nokia-5800 Wersja 7.5 Wgrywac i testowac
![]() [ Dodano: 14 lut 2012, o 20:34 ] :) Napiszcie mi opinie czy warto takie cos instalowac=] |
![]() |
![]() |
18 Feb 2012, o 18:42 |
spidi339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koniecznie w Nokii X6 muszę mieć v32.0.002 ??
|
![]() |
![]() |
4 Sep 2012, o 19:00 |
TheWitcher9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: Wgrałem przed chwilą z dogranym polskim i powiem że nie za ciekawy. Bardziej mi się starlight podobał ![]() Witam pytanko jak dograłeś polski język ? |
![]() |
![]() |
4 Sep 2012, o 19:04 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ściągnąłem NFE (Nokia Firmware Editor) i odpowiednią paczkę lang i dograłem tym programem.
|
![]() |
![]() |
4 Sep 2012, o 22:01 |
TheWitcher9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: Ściągnąłem NFE (Nokia Firmware Editor) i odpowiednią paczkę lang i dograłem tym programem. Dzięki za trzecim razem się udało ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2021, o 18:04 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re-up'y (wersja 7.9):
5800: 5230: X6: 5530: |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 14 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v5 (^1) |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)