U mnie przestało dziś działać tzn do dnia dzisiejszego czyli 7.10.2016 działało na Noki 808 Belle FP2 bez najmniejszych problemów.
Dziś odpalam i brak listy kontaktów to sie trochę zdziwiłem, myślę sobie może jakieś śmieci w systemie poszperałem internet i polecono wywalanie pliku "gg.conf" w lokalizacji "C:/data/.config/ggnetwork" i to była najgorsza z możliwych rzeczy ponieważ od tej pory aplikacja sie nie łączy tylko cały czas wywala brak połączenia błąd 100.
Próbowałem przeinstalować wiele razy z aplikacji Applist bezskutecznie. Dodam ze mam ustawione sieci docelowe odpowiednio czyli moja sieć WiFi z priorytetem 1, sieć mobilna z priorytetem 2 itd.
Takze w pliku gg.conf jest coś takiego co pozwala na połączenie, bo cały czas mi działało do dnia dzisiejszego
Przypuszczam ze ten plik zawiera jakiś wpis którgo teraz aplikacja nie jest juz w stanie pobrać podczas logowania z serwera.
Czy ktos z Was moze takowy plik gg.conf otworzyć w jakims programie notatnik moze i zobaczyć co on zawiera jakie wpisy, wklejąc jego zawartość oczywiście zobaczcie tez czy nie ma on tam gdzies wpisu Waszego loginu/hasła, bedę bardzo wdzięczny.
EDIT:
Co sie okazuje starsze wersje GG czyli taka np. 4.02 tworzy wspomniany plik gg.conf w tej lokalizacji nawet pomimo ze nadal nie mozna sie zalogować brak połączenia błąd 100.
Po otwarciu tego pliku w notatniku są jakies krzaki ciągi znaków z których nic nie wynika, mozliwe ze jest to w takiej formie aby było nie do odczytania.
[ Dodano: 9 paź 2016, o 19:07 ]ODPISZE KTOŚ ? coś doradzi ?