![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N8-00] Symbian Belle Refresh GG |
---|
![]() |
23 Nov 2015, o 20:51 |
Waldziuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam to znowu ja.. do tej pory gg na symbian belle refresh pobrane z opera mobile store hulało non stop lecz musiałem zrobić hard reset fona.. po tym zabiegu juz gg nie działa..zainstalowałem od nowa softa i to samo.. najgorsza bieda to ta że na OPERA MOBILE STORE było zawsze gg do symbiana i to działało...a teraz już tam nie ma gg... żadna inna wersja nie działa ponieważ pokazuje albo kod 100 albo kod 1
[ Dodano: 23 lis 2015, o 19:51 ] Witam poradziłem sobie znalazłem stronę http://applist.schumi1331.de/ trzeba pobrać aplikację applist i zainstalować po czym wejść w nią wpisać GG i pojawia się wersja 4.3.1.20055 po pobraniu od razu odpaliła ![]() a sprawdziłem już 10 innych i zawsze błąd 1 albo zacinka fona itp szkoda,że nie da się pobrać tej wersji na kompa bo jej nie ma w necie... jest 4.3.1 ale bez tego 20055 |
Last post |
![]() |
![]() |
5 Mar 2016, o 22:16 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Działa to jeszcze komuś? Ja pobrałem przed chwilą GG wprost z AppList i to samo: Błąd -100 przy próbie zalogowania...
|
![]() |
![]() |
6 Mar 2016, o 00:12 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie juz skończyli wsparcie, ale spróbuj zassać z opera mobile store.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 marca 2016, o 23:38 ] Tam nie ma tej aplikacji. Ja napisze na ich fb czy jest jeszcze wsparcie dla Symbiana. |
![]() |
![]() |
9 Oct 2016, o 19:07 |
PeterMac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie przestało dziś działać tzn do dnia dzisiejszego czyli 7.10.2016 działało na Noki 808 Belle FP2 bez najmniejszych problemów.
Dziś odpalam i brak listy kontaktów to sie trochę zdziwiłem, myślę sobie może jakieś śmieci w systemie poszperałem internet i polecono wywalanie pliku "gg.conf" w lokalizacji "C:/data/.config/ggnetwork" i to była najgorsza z możliwych rzeczy ponieważ od tej pory aplikacja sie nie łączy tylko cały czas wywala brak połączenia błąd 100. Próbowałem przeinstalować wiele razy z aplikacji Applist bezskutecznie. Dodam ze mam ustawione sieci docelowe odpowiednio czyli moja sieć WiFi z priorytetem 1, sieć mobilna z priorytetem 2 itd. Takze w pliku gg.conf jest coś takiego co pozwala na połączenie, bo cały czas mi działało do dnia dzisiejszego ![]() Przypuszczam ze ten plik zawiera jakiś wpis którgo teraz aplikacja nie jest juz w stanie pobrać podczas logowania z serwera. Czy ktos z Was moze takowy plik gg.conf otworzyć w jakims programie notatnik moze i zobaczyć co on zawiera jakie wpisy, wklejąc jego zawartość oczywiście zobaczcie tez czy nie ma on tam gdzies wpisu Waszego loginu/hasła, bedę bardzo wdzięczny. EDIT: Co sie okazuje starsze wersje GG czyli taka np. 4.02 tworzy wspomniany plik gg.conf w tej lokalizacji nawet pomimo ze nadal nie mozna sie zalogować brak połączenia błąd 100. Po otwarciu tego pliku w notatniku są jakies krzaki ciągi znaków z których nic nie wynika, mozliwe ze jest to w takiej formie aby było nie do odczytania. [ Dodano: 9 paź 2016, o 19:07 ] ODPISZE KTOŚ ? coś doradzi ? |
![]() |
![]() |
9 Oct 2016, o 19:50 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A nie jest tak, że GG skończyło wsparcie dla Symbiana?
|
![]() |
![]() |
10 Oct 2016, o 08:12 |
PeterMac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie, bo 3 dni temu mi sie normalnie łączyło i działało bez problemu na Belle Refresh Belle FP2 dopóki nie usunąłem pliku gg.conf
Moze i skończyli wsparcie ale problem braku połączenia z kodem błędu 100 leży gdzie indziej niż brak wsparcia, tutaj napisałem w czym problem |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic |
|