![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 35 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Symbian vs. Android? |
---|
![]() |
31 Jan 2011, o 17:02 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No ja właśnie chciałem kupić 6720c, bo fajny telefon, 20msc gwarancji, jak nówka i za 4 stówki, ale dużo osób mówi, że ten system to przeżytek, że nie ma konkurencji ani przyszłości, za to mój kolega twierdzi, że Nokia się weźmie za Symbiana i poleci z nim na samą górę.
|
Last post |
![]() |
![]() |
31 Jan 2011, o 17:06 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jan 2011, o 17:10 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A znowu wolałbym jakiegoś Andro i żeby koniecznie była fizyczna klawiatura i czysty interfejs, bez żadnych nakładek producentów. Ale jest dużo telefonów na Androidzie, które mi się podobają, ale tak: Spica - nie ma fizycznej klawy i ryba kiedyś pisał na SB, że jest awaryjna, LG Swift - trochę nie podoba mi się z wyglądu, ale ma fabrycznie Androida 2.1 bodajże, i5800 - podoba mi się, bawiłem nim się, ale ten bałagan w menu... Jak u Kamila na stole... I w ogóle on ma nakładkę TouchWiz 2.0 Plus lub 3.0, a ja chciałbym czystego Andro, bez nakładek. BTW. Kolega twierdzi, że Andro ma małe możliwości modyfikacji w porównaniu z iOS czy Symbianem, mówi, że czysty Android jest dobry, że niby po roocie telefon mógłby świrować, ale ja i tak wiem lepiej i nie zgadzam się z jego poglądami. On woli WM, bo twierdzi, że dużo modyfikacji, a ja myślę, że WM to epoka kamienia łupanego. Tyle ode mnie.
[ Komentarz dodany przez: ryba: 31 stycznia 2011, o 16:16 ] Uwielbiam mądrości ludowe Twoich kolegów ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jan 2011, o 17:35 |
$zymon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Generalnie lubię Symbiana, ponieważ jest na niego dużo programów Ile? ![]() Bez jaj, ostatnio chciałem coś z Ovi Store ściągnąć to 15 minut wycieczki po jakichś nic niewartych szitach i koniec. Nie mogę nic znaleźć o dokładnej liczbie jaka jest, w Andro Markecie jest około 200000 gier/aplikacji i są lepiej przystosowane do różnych modeli, w Ovi Store pewnie też jest jakaś większa liczba tyle że tam jest jeszcze podział na s60v2, v3, v5, ^3 itd. Jedyny plus Symbiana jaki osobiście widzę to rzeczywiście łatwość obsługi nawet dla kogoś, kto wcześniej nie miał do czynienia z telefonem na systemie. [ Dodano: Pn, 31 stycznia 2011, 16:35 ] hoppek wrote: za to mój kolega twierdzi, że Nokia się weźmie za Symbiana i poleci z nim na samą górę daj mi namiar na dilera kolegi ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jan 2011, o 18:16 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
$zymon wrote: Bez jaj, ostatnio chciałem coś z Ovi Store A kto chcący znaleźć przeróżne aplikacje korzysta z Ovi? Programy to się staroświecko z NH i ipmarta bierze, a nie teraz jakieś cuda-markety powymyślali i ludziom się we łbach poprzewracało. ![]() Ja również uważam, że ZiomalMarcin ma zupełną rację, iż Symbian ma ogrom aplikacji, a to dlatego, że jest na rynku chyba z 10 lat i przez ten czas to jednak ich się sporo namnożyło. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 35 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)