![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 10 of 13 [ 195 posts ] Go to page Previous 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] / [Propozycja] / [Ogłoszenie] System NokiaHacking. |
---|
![]() |
10 Aug 2009, o 23:06 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale u ciebie tak widać już teraz czy tylko tak może wystąpić na niektórych komputerach???
POzdrawiam |
Last post |
![]() |
10 Aug 2009, o 23:08 |
gucio4817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba na każdym pasek zasłania fragment tapety.
|
![]() |
13 Aug 2009, o 13:46 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam screny z dodaj lub usuń programy systemu NOKIA
![]() ![]() macie jakieś propozycje?? |
![]() |
13 Aug 2009, o 13:51 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chodzi ci o programy jakie mają być zainstalowane?
Jeśli tak bo się dokładnie nie przyjrzałem ale proponuje zainstalować AllPlayera EDIT: Sorka Allplayer jest zaraz się zastanowie i zedytuje post ![]() Pozdrawiam |
![]() |
13 Aug 2009, o 13:54 |
ale JAF i Phoenix nie działają, ale spoko pracujemy na tym...
|
![]() |
13 Aug 2009, o 14:07 |
matej64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też mógłbym coś pomóc zmienić ikonki na inne itp.
|
![]() |
13 Aug 2009, o 14:47 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian wrote: ale JAF i Phoenix nie działają, ale spoko pracujemy na tym... Be tych programów to ten projekt nie ma większego sensu. |
![]() |
13 Aug 2009, o 14:54 |
adrianku wrote: ale spoko pracujemy na tym... Filip, spoko być może że uda się ten błąd zniwelować, najwyżej wywali się PCSuite jeśli to pomoże... [ Dodano: 2009-08-18, 20:55 ] a co byście powiedzieli na to żeby władować instalkę od JAF'a i Phoenix'a na pulpit i żeby można był ręcznie zainstalować te dwa programy jeżeli nie da się naprawić tego błędu?? |
![]() |
18 Aug 2009, o 21:31 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianku, opcja awaryjna, tak? Ale wtedy istnienie systemu traci sens.
![]() |
![]() |
18 Aug 2009, o 21:54 |
pawelooss wrote: opcja awaryjna, tak? Ale wtedy istnienie systemu traci sens tak. ale system nie składa się tylko z tych programów, trzeba też wziąć to pod uwagę |
![]() |
18 Aug 2009, o 22:09 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianku wrote: pawelooss wrote: opcja awaryjna, tak? Ale wtedy istnienie systemu traci sens tak. ale system nie składa się tylko z tych programów, trzeba też wziąć to pod uwagętak, tylko co z innymi programami zrobisz jak 2 najważniejsze nie będą działać... |
![]() |
18 Aug 2009, o 22:19 |
maciekbronkz wrote: adrianku wrote: pawelooss wrote: opcja awaryjna, tak? Ale wtedy istnienie systemu traci sens tak. ale system nie składa się tylko z tych programów, trzeba też wziąć to pod uwagętak, tylko co z innymi programami zrobisz jak 2 najważniejsze nie będą działać... maciekbronkz wrote: A kto powiedział że ja go chcę ? [ Komentarz dodany przez: maciekbronkz: 2009-08-18, 22:22 ] Co twój post ma za przesłanie ? |
![]() |
18 Aug 2009, o 22:25 |
adrianku wrote: maciekbronkz wrote: adrianku wrote: pawelooss"]opcja awaryjna, tak? Ale wtedy istnienie systemu traci sens tak. ale system nie składa się tylko z tych programów, trzeba też wziąć to pod uwagętak, tylko co z innymi programami zrobisz jak 2 najważniejsze nie będą działać... [quote="maciekbronkz wrote: A kto powiedział że ja go chcę ? [/quote] Co twój post ma za przesłanie ? czy ja w moim poprzednim poście wyraziłem to, że chcę mieć ten system ? nie nabijaj postów. |
![]() |
18 Aug 2009, o 22:33 |
maciekbronkz wrote: Co twój post ma za przesłanie to że jak nie chcesz tego systemu to po co się wypowiadasz na jego temat??maciekbronkz wrote: nie nabijaj postów. wiesz co?? jakbym chciał nabijać posty to nabijałbym w każdym temacie a nie w tych które mnie interesują... |
![]() |
18 Aug 2009, o 22:42 |
adrianku wrote: to że jak nie chcesz tego systemu to po co się wypowiadasz na jego temat?? Może chcę pomóc ? Każdy ma własną opinię/pomysł etc., a po to ten temat jest, żeby to przedstawić, chyba że się mylę ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Next Page 10 of 13 [ 195 posts ] Previous topic | Next topic |
|