![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 13 [ 195 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] / [Propozycja] / [Ogłoszenie] System NokiaHacking. |
---|
![]() |
21 Jul 2009, o 17:38 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiedz może jeszcze jakie grafiki mam zrobić... ~~
|
Last post |
![]() |
21 Jul 2009, o 18:23 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ekran bootowania, tła folderów to z pewnością... a co jeszcze byłbyś w stanie wykonać nie chodzi mi w tym momencie o grafiki
[ Dodano: 2009-07-21, 18:50 ] mam już addony takich powszechnych programów, dziś zrobię z tych naszych od nokii i zamieszczę ich listę a jutro uploaduję |
![]() |
22 Jul 2009, o 08:55 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
według mnie to nie jest dobry pomysł ponieważ takie systemy nawalają są nie stabilne itd ja wole zainstalować oryginalnego i potem doinstalować sobie programy i większość ludu robi tak samo bo modyfikowane systemy już się każdemu przejadły i znudziły
|
![]() |
22 Jul 2009, o 09:20 |
Error ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
serwisnokii, moze nie bedzie nic wywalac, skoro zostanie dodane kilka addonów, jeśli nic nie bedzie wyciete to jest 90% szansy na to ze bedzie normalnie działał
![]() ![]() |
![]() |
22 Jul 2009, o 10:21 |
moim zdaniem jest wiele modyfikacji które działają stabilniej od oryginału, mają powywalane różne badziewie którego nikt nie używa a zajmuje miejsce i spowalnia system....
[ Dodano: 2009-07-22, 11:01 ] a więc tak przed chwilą zakończyłem można powiedzieć pierwszy etap prac przygotowałem addony z takich programów:
na razie to tyle czekam na aktualne wersje innych programów, jeśli ktoś chce jakiś program proszę pisać postaram się go umieścić jeśli nie będzie sprawiał problemów... a jeśli chodzi o NokiaPCSuit i NSU to umieszczać?? i które programy do modingu umieścić bo jak na razie ja używam tylko PPMood... |
![]() |
22 Jul 2009, o 11:34 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko Phoenix? A JAF, NaviFim, NokiX (dla potomności) i reszta + parę dla Symbiana?
|
![]() |
22 Jul 2009, o 11:58 |
pawelooss, nie martw się wyżej napisałem że to dopiero pierwszy etap prac, i czekam na nowsze wersje innych programów typu JAF, NaviFirm itp.
|
![]() |
22 Jul 2009, o 13:23 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamiast Painta - można dodać darmowego GIMP-a
![]() |
![]() |
22 Jul 2009, o 13:32 |
ZiomalMarcin, można można... a Ty byś nam Marcinienie pomógł??
patryk-88 jeśli masz zająć się scalaniem systemu to na jaki serwer Ci wrzucić te addony?? |
![]() |
22 Jul 2009, o 14:03 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bym mógł pomóc tylko powiedzcie co zrobić
|
![]() |
22 Jul 2009, o 14:17 |
a-drian-93 wrote: ZiomalMarcin, można można... a Ty byś nam Marcinienie pomógł?? W jakiś drobnych kwestiach tak. Mój stary XP się troszku wysypał (svchost.exe - pamięć nie może być ![]() ![]() |
![]() |
22 Jul 2009, o 15:08 |
to nie wiem w czym możecie jeszcze pomóc... może ktoś by poszukał emulatora czystego jądra systemu jest to bardzo przydatne zwłaszcza w moim wypadku ponieważ system ma wtedy miejsze wymagania i pracuje szybciej
[ Dodano: 2009-07-22, 15:38 ] najlepiej gdyby podstawę naszego systemu stanowił Windows XP Professional Corporate SP3 PL, jest to najlepsza wersja do modyfikacji i w miarę aktualna [ Dodano: 2009-07-22, 21:36 ] mogę wiedzieć czy ktoś pomijając mnie poczynił jakiś krok w kierunku tego systemu?? |
![]() |
23 Jul 2009, o 09:57 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a-drian-93 wrote: najlepiej gdyby podstawę naszego systemu stanowił Windows XP Professional Corporate SP3 PL, jest to najlepsza wersja do modyfikacji i w miarę aktualna taaa i sporo waży... i nie na wszttkich kompach będze ładnie iść ![]() A czemu nie myślisz o Windows 98? Bardzo lekki, szybki itp ![]() |
![]() |
23 Jul 2009, o 10:14 |
no oczywiście RockMan, a może 3.1??
ZiomalMarcin, chciałeś drobną robotę, sporządź listę co usunąć z podstawowego windowsa... patryk-88 będziesz w stanie taki system modyfikować ( Windows XP Professional Corporate SP3 PL)... poszukujemy też osoby do stworzenia stylu |
![]() |
23 Jul 2009, o 11:49 |
a-drian-93 wrote: ZiomalMarcin, chciałeś drobną robotę, sporządź listę co usunąć z podstawowego windowsa... Bankowo: Quote: IE, WMP, Pomoc i obsługa techniczna, Win Messenger, Defragmentator dysków - zastosować inny, lepszy, Zamiast ScanDisk-a również coś alternatywnego Paint, Windows Update, Poznaj system windows - to generalnie można by zmodyfikować na naszą modyfikację, Harmonogram zadań, |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Next Page 2 of 13 [ 195 posts ] Previous topic | Next topic |
|