Miło mi, że uważałeś mnie za taką osobę i mam szczerą nadzieję, że nie przestaniesz.

Ja również mam szacunek do wszystkich ludzi i nikogo nie traktuję niepoważnie, dlatego uważam, że możemy podyskutować używając rzeczowych argumentów. Dlatego straszenie firmą Nokia proponuję odstawić na bok.

Nie, ja również nie znalazłem Phoeniksa samemu, tylko właśnie dzięki takim forom. Na początku była to strona o 3110c, teraz jej userzy przeszli tu. Szanuję czyjąś pracę, dlatego propagując ten i inne programy zawsze podawałem źródło.
Wiem, że mało kto pomógł Ci w realizowaniu tego pomysłu, lecz mimo to spotkał się on z dużą aprobatą. Będzie to na pewno dobre narzędzie do serwisowania telefonów i dołączy do gamy programów forum. Nikt nie każe Ci przecież jakkolwiek brandować systemu, byłoby to nawet śmieszne tworzyć motyw dla systemu, gdzie styl forum najlepszy nie jest.
![;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
Poza tym masz też elitarną rangę Patchera, która mimo wszystko zobowiązuje. Na pewno byś nie chciał, by powiększała się liczba tuningujących Nokie? Miałbyś wtedy więcej ludzi, z którymi mógłbyś coś tworzyć, nie zapominając o nieodpartej satysfakcji.
Tak więc niczego Ci przecież narzucić nie mogę (przecież to Twoje dzieło), ale byłoby nam bardzo miło gdybyś umieścił jakiś akcent tego forum np. w postaci linku na pulpicie czy tapety z adresem forum.