Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Potrzebuję coś co mi zrobi backup kontaktów/smsów. Nokia PC Suite mnie zawiodło. Zrobiłem eksport, później import i skopiowało mi tylko nazwiska kontaktów. OxyCube byłoby ale jest płatne. Szukam programu w darmowej wersji.
Nie zauważyłem że jest coś takiego. Zrobiłem tą kopię ale nie wiem gdzie ją zapisało. Wiem już że można utworzyć i przywrócić, ale gdybym musiał zrobić reflash w refubrish to jak to później przywrócić?
Vanquish, Kopia zapasowa jest zapisywana na karcie pamięci. Do flashowania kartę pamięci wyciągaj. A później w menu jak wybierzesz przywracanie danych to samo Ci wskaże miejsce z backupami.
bastard3son wrote:Vanquish, Kopia zapasowa jest zapisywana na karcie pamięci. Do flashowania kartę pamięci wyciągaj. A później w menu jak wybierzesz przywracanie danych to samo Ci wskaże miejsce z backupami.
Ok, ale czy na pewno trzeba wyciągać kartę pamięci? Przecież Phoenix/JAF nie ingeruje w kartę pam.