![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 12 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Szukam dobrej muzyki:) |
---|
![]() |
1 Dec 2011, o 21:37 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.Tak ja w temacie mam do was pytanie czy znacie jakieś fajne piosenki,utwory muzyczne techno,electro, hause itp oraz jakieś dobre remixy piosenek warte posłuchania a nie jakieś od których uszy puchną:) Mi osobiście najbardziej podoba się Westbam - Agharta 2010 (Waveshock & Radi S. Remix) i szukam właśnie piosenek,utworków coś tego stylu:) Z góry dziękuje za odpowiedzi:)
|
Last post |
![]() |
![]() |
1 Dec 2011, o 22:09 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poszukaj może na www.redmusic.pl na pewno coś znajdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
2 Dec 2011, o 11:16 |
Dzięki za link.Tak znalazłem kilka fajnych utworków:) Strona godna polecenia:) Jednak jeżeli ktoś by znał właśnie dobre nutki takie klubowe to niech napisze:) Z góry jeszcze raz dzięki Krzychu za link:)
|
![]() |
![]() |
2 Dec 2011, o 11:47 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja polecam te kawałki dobre stare ale jare jak dla mnie:
1.Gigi D'Agostino - Lo Sbaglio (Orgoglio Mix) 2.Beatfreakz - Superfreak 3.Darius & Finlay Feat. Nicco - Hold On (DJ Gollum Radio Edit ) 4.Darius & Finlay feat.Nicco - Do it all night (dan winter radio edit) 5.Delano & Crockett - Missing 6.The Saturdays - Up (Hypasonic Mix) 7.Alchemist Project - Viva Carnival (DirtyRockerz! Hands Up Rmx) 8.Alchemist Project - We Gonna Take U (Reworked Mix) 9.Flanders - Time 10.Fonzerelli - Moonlight Party (DJ Tiesto Remix) 11.Fragma - Toca’s Miracle (Darren Styles Remix) 12.Junior Jack - Stupidisco (amsterdam dance mission mix) 13.Matt Holler - Fiesta 2008 (pulsemaster dj team cover) 14.Mike Austin - kylie (vinylshakerz vs nasty speed remix) 15.Mr Bronkz pres.Bronkz Brothers - Mallorca 16.Nightcore - My Girl 17.Sash - Raindrops (feat. Stunt) 18.Spencer & Hill - I Spy (Radio Mix Fast Version) 19.Nightstalkerz - Feel the heat (bazzpitcherz remix) 20.Pakito - You Wanna Rock 21.Vinylshakerz - One Night In Bangkok 22.Mallancia - Its True |
![]() |
![]() |
6 Dec 2011, o 15:58 |
Starsze piosenki zawsze najlepsze. Z tych starszych oryginalnych piosenek to podoba mi się Laura Branigan-Self Control
![]() ![]() ![]() [ Dodano: wtorek, 6 grudnia 2011, 14:58 ] Może ktoś jeszcze doda coś od siebie |
![]() |
![]() |
29 Aug 2012, o 13:47 |
domino303 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ASTRIX
![]() |
![]() |
![]() |
29 Aug 2012, o 13:52 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Aug 2012, o 17:38 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Według mnie najlepsze !
![]() |
![]() |
![]() |
4 Oct 2012, o 20:20 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 16:12 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
majsterbdg wrote: jakieś dobre remixy piosenek warte posłuchania majsterbdg wrote: a nie jakieś od których uszy puchną:) niemożnamiećwszystkiego:) |
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 16:49 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja osobiście mogę polecić ci to :
1) Tyga-Make It Nasty 2) DPD - Przetańcujem (Richie Madano 'Official' Remix) 3) Alex Ferrari - Bara Bara Bere Bere (Daan'D & Metyou Bootleg) 4) Jula & Fabisz - Nie Opuszczę Cię (GinT Remix) 5) Forte Dance - Chcice Mam (2012) ![]() 6) Dj Lhasa - Giulia (Daan'D & Jessie M Bootleg) 7) Happysad - Łydka (Crouzer Remix) 8 ) Jorg Schmid - I Just Died (Danny Rush Remix) 9) Loka - Widziałem Ciebie (D-Vine Remix) 10) Megam - Pomarańczowe Lato (D-Vine Remix) 11) Skaner - Nadzieja (Richie Madano Remix) 12) Verona - La musica (Daan'D & Dj Sequence Bootleg) 13) Faster - Uderzam w Melanż (Dj Arctic Remix) 13 kawałków jak coś to pisz na GG na pewno coś jeszcze znajdę ![]() |
![]() |
![]() |
25 Oct 2012, o 16:54 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co to jest dobra muzyka?
Z tego co widzę, to panują tutaj wiejskie klimaty :p |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 12 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)