Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
[Patche] Szukam fajnych patchy do 5220 XpressMusic.
Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
malybtc, w dziale patche jest dwa z podmienionymi Nif'ami jeden z nifami adriana 219 a drugi z nifami s40v6 czyli tych 6700 , 6303c. Ja obecnie próbóje coś z Windowsem Vistą Ultimate Kosmity1993 lecz narazie zbytnio mi nie idzie ( nie mam za dużo czasu ).
Nokia 6730c | 031.022 Hacked by by PNHT | Micro SD 512 MB | Orange Nokia 5230 | 51.0.002 Hacked | Micro SD 2GB
czaro1514, mój nie ma podmienionych tamtych ikon NIF, ponieważ nie znalazłem odpowiedniej rozpiski, niby już ją mam, ale nie widzę przyszłości tego patcha z tymi ikonami, były aż tak zmniejszone, dlatego że miałem problemy z ich stworzeniem.
malybtc, tylko mogę powiedzieć, że przeszukałem wszystkie strony tematu i z przykrością muszę powiedzieć, że znalazłem tylko tego jednego co dodałem ( nie zauważyłem tego windowsowego )
malybtc, jest Poszukaj w materiałach do patche jest rozpiska dla 5310 i 6103c. Ta dla 5310 to S40v5, a druga S40v6 Widzę, że jednak jest chętnych to może w weekend coś wyskrobię jakiegoś patcha
adrian219, wszystko zależy od Ciebie... Dobrze by było jak byś umieścił takie nify co do emotikon to jak nie będzie problemu to też możesz zmienić... i do tego jakaś ładna czcionka...