Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
[Motywy] [X3] Szukam motywów ze skórkami odtwarzacza.
Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Witam chciałbym gdzieś znaleźć motywy do noki X3. Ale takie po których zmienia się odtwarzacz muzyczny a wiem ze jest taka możliwość ale nie mogę znaleźć możne wy mi pomozecie
Last edited by ZabaBoss on 16 Jun 2010, o 18:25, edited 1 time in total.
weź po prostu jeden z oryginalnych motywów wgranych do telefonu, zmień jego rozszerzenie na .rar, podmień pliki .nfl na któreś pobrane z forum i wrzuć motyw do telefonu i już
W temacie znajdziesz motywy z nokii x2, 7230, 5330, 6303i/6303, 3710fold i inne z szóstej edycji w tych motywach zawarte są skórki odtwarzacza które będą działały na x3.
No Dobrze coś może będzie z tego. A jak zrobić w tej noki tuning???? Czyli dograć jakieś patche porostu potrzebuje odniesienia Bo nie wiem gdzie tego szukać a jestem nowy w Tym temacie
Hmm z tego co wiem to nie ma patchy na tą nokię Sam ją posiadam i stworzyłem sobie patcha z czcionką Sony Sketch, edytowałem content wywalając wszystkie niepotrzebne śmieci Niedługo, jak zaczną się wakacje zabiorę się za edycję grafik Tak więc polecam PPMODD i odrobinę samozaparcia i stworzysz coś z czego będziesz dumny
minac, właśnie sprawdziłem te motywy i na 5220 instalują się ładnie lecz w temetach w odtwarzaczu ich nie ma... dlaczego może dlatego ze nie mają nazwy tylko ( skin_mpl.nfl ) Na 6303c pokazuje się biało czarny ekran a skiny nie działają
Nokia 6730c | 031.022 Hacked by by PNHT | Micro SD 512 MB | Orange Nokia 5230 | 51.0.002 Hacked | Micro SD 2GB