![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa T-Mobile |
Previous topic | Next topic Page 1 of 4 [ 55 posts ] Go to page 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
T-Debile... A może jednak wyniknie z tego coś ciekawego? |
---|
![]() |
20 May 2011, o 20:40 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 czerwca 2011 r. marka Era znika z polskiego rynku. Nadchodzi T-Mobile Polska. Strona już działa: www.t-mobile.pl
Ciekawe, jakie promocje przygotują? ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 20:45 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zmień proszę nazwę tematu, bo jest nieco prowokująca.
Hmm, szkoda że nie umożliwili rozwiązania umowy bez żadnych kar, ale to nic. Może niedługo wprowadzą zmianę w regulaminie, przez którą rozwiąże z nimi umowę. Paweł, a tak z ciekawości. Byłeś już na tej stronie? Widziałeś co dla zwykłych szaraków udostępnią co nie? ![]() Jak dla mnie to jest duży krok na przód. |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 20:49 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pakiety w erze to klapa...?
Ty chyba orange nie miałeś |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 20:50 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest cała zawartość strony:
|
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 20:52 |
HitFan wrote: To jest cała zawartość strony: Po cholerę ten znak wodny? ![]() Kliknij sobie w odnośnik "czytaj więcej" a zobaczysz co szykują. Oczywiście nie są udostępnione cenniki, ale jest kilka ważnych informacji. |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 20:53 |
Nie ja go dodałem, to ten hosting obrazków NokiaHacking.pl
Wcześniej tego nie było |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 21:01 |
Mam nadzieję że T-Mo wprowadzi wyczekiwany przeze mnie pakiet sms do wszystkich sieci.
![]() |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 21:15 |
ili wrote: Ty chyba orange nie miałeś W free na kartę za doładowanie za 50zł dostajesz ~3GB pakietu. Więc źle nie jest. |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 21:18 |
HitFan wrote: doładowanie za 50zł dostajesz ~3GB ale wcześniej musisz wyslać jakiegoś sms'a o włączenie usługi, czy sami od siebie tak dają? ![]() |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 21:22 |
Nie wiem, kumpel ma. Ale najprawdopodobniej nie, bo to jest oferta stworzona do internetu
![]() |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 21:32 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tego co wiem to zadnego szoku nie bedzie jak to sam prezes t mobile oglaszal.Powiedzial, ze nie beda ani drodzy, ani tani, czyli jednym slowem do du** i dziekujemy...
![]() |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 22:08 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 22:12 |
W zetafonie możesz zmienić ofertę na Orange Free bez żadnych konsekwencji, mój tata zmieniał z Orange Go na OPOP.
|
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 22:45 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Zmień proszę nazwę tematu, bo jest nieco prowokująca. Oj tam, oj tam. ![]() Obrazek z czeskiej strony. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 May 2011, o 23:07 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiecie co Wam powiem. Orange, Era to tak naprawdę nic w porównaniu z tym co oferuje Plus. Fakt internetowy pakiet jest tam drogi, ale jest masa innych promocji i pakietów np. w Mixie. Dużo taniej to wychodzi niż w Orange nie wspominając już o Erze. Telefony Plus oferuje najlepsze, zasięg także jest najlepszy w Polsce. Tam gdzie Ery i Orange nie ma, tam Plus utrzymuje 3G. Czemu mam Orange? Jestem zmuszony przez ilość osób telefon tam mający. Szkołę skończyłem, więc nie będę już korzystał ze szczeniackiego 600sms: '' Hej, co jutro w szkole?'' Ale zmienię sieć na Plusa i będę miał tanio, i 3G prawie wszędzie. Tyle!
PS Oczywiście każdy ma swoją ulubioną sieć ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3, 4 Next Page 1 of 4 [ 55 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa T-Mobile |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)