![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
T-Mobile namawiał klientów Plusa do zmiany operatora. Sąd zakazał takich pra |
---|
![]() |
11 Jul 2014, o 08:43 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdarzyło Wam się dostać wiadomość SMS od T-Mobile, chociaż nie jesteście klientami tego operatora?
Nie sposób nie zauważyć, że operatorzy telekomunikacyjni działający w naszym kraju są bardzo aktywni w działaniach na rzecz pozyskania nowych klientów. Spore nasycenie rynku sprawia, że muszą uciekać się do ''podkradania'' użytkowników swoim rywalom. Okazuje się, że nie zawsze są to działania zgodne z prawem. Plus oskarżył T-Mobile o nieuczciwą konkurencję w związku z wysyłaniem wiadomości SMS proponujących przeniesienie numeru do tego operatora. Jak czytamy w oficjalnym komunikacie prasowym, Sąd Okręgowy w Warszawie w celu zabezpieczenia roszczenia Polkomtelu przeciwko T-Mobile (...) zakazał T-Mobile wysyłania sms-ów namawiających klientów Plusa do kontaktu z przedstawicielami niemieckiego operatora. O ewentualnej karze dla T-Mobile zdecyduje proces sądowy. ![]() Jesteśmy ciekawi Waszych opinii na ten temat: spotkaliście się kiedyś z nieuczciwymi praktykami operatorów telekomunikacyjnych? zrodlo: komputerswiat.pl PS: Ale T-mobile musi byc ch***wym operatorem i do tego ma malo klientow skoro musi stosowac takie numery ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Jul 2014, o 11:13 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i bardzo dobrze ze dostali za to kare. Powinni jeszcze oberwac za wiadomosci do innych sieci które były zwykłym spamem.
|
![]() |
![]() |
11 Jul 2014, o 11:33 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja mama dostała w Orange dla Firm SMSa od T-Mobile z możliwością rozmowy z konsultantem w celu przeniesienia numeru
|
![]() |
![]() |
11 Jul 2014, o 11:48 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wolny rynek i walka o klienta. Nie widzę nic w tym złego. Skoro zaproponowaliby lepszą ofertę niż mam i która by mi odpowiadala, to czemu miałbym się nie skusić?
|
![]() |
![]() |
11 Jul 2014, o 12:01 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A zaproponowali?
![]() |
![]() |
![]() |
11 Jul 2014, o 12:39 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: wolny rynek i walka o klienta. Nie widzę nic w tym złego. Skoro zaproponowaliby lepszą ofertę niż mam i która by mi odpowiadala, to czemu miałbym się nie skusić? Powiedz to mojemu wujowi do ktorego orange dzwoni z propozycja przejscia na abo 4 razy w tygodniu. Niech jeszcze dzwonia i pisza do niego z innych sieci to ro***erdoli telefon w drobny pyl ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)