![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 37 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Tanie a dobre słuchawki - ekonomiczny kompromis. :> |
---|
![]() |
21 Nov 2012, o 10:01 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
173zł kosztują
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Nov 2012, o 10:13 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cal nie maja sensu jesli zrodlem dzwieku bedzie dalej e52
![]() |
![]() |
![]() |
21 Nov 2012, o 10:50 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli PL30 padają, to oddaj na gwarancje
|
![]() |
![]() |
21 Nov 2012, o 23:56 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam wrote: Jeżeli PL30 padają, to oddaj na gwarancje Spoko, jeszcze jeden raz spróbuję je wyparzyć we wrzątku, a jak się nie uda, to pojadą. ![]() Ale chciałbym w sumie mieć również drugie, tańsze, awaryjne, niezależnie co by się z pierwszymi stało. ![]() ___ Co powiecie o SoundMagic ES18? |
![]() |
![]() |
22 Nov 2012, o 09:59 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Co powiecie o SoundMagic ES18? Same dobre rzeczy ![]() Nie słuchałem PL30 ale po PL10 zdecydowanie są lepsze. PLki miały wg mnie za dużo bassu, ESy mają go mniej i są głośniejsze, o wiele lepsze są ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Nov 2012, o 13:15 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Spoko, jeszcze jeden raz spróbuję je wyparzyć we wrzątku, a jak się nie uda, to pojadą. ![]() Udało się. Włożyłem słuchawkę skierowaną w dół na pół minuty do miski ze wrzątkiem i wykonywałem nią ruch po okręgu, potem przemyłem w bieżącej zimnej wodzie, wygrzałem jakąś piosenką na 110% głośności i działa jak fabryka dała. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Nov 2012, o 19:40 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, nie myślałeś nad inną firmą?? Z mojego doświadczenia SM strasznie awaryjne.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 23 listopada 2012, o 18:42 ] No przeca działajo. ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 37 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)