Galaxy S, Neo, Arc(s), może Ace 2 znajdziesz. Jeszcze jak szukałem tydzień temu fona w tej cenie to widziałem Desire S i nad nim myślałem ale w końcu wziąłem SGS

Galaxy S to wiadomo legenda Androida, jeśli na niego jakiegoś modu nie ma to małe szanse że w ogóle istnieje

Do muzyki dobry za sprawą specjalnego chipa do muzyki, jakością dźwięku jest chyba w top10 w Androidach, IMO gra o wiele lepiej od (niby) muzycznego Live with Walkman
Neo (V), Arc (S) - młodsze od SGS, wydajność podobna, trochę mniej modów ale też jest dużo ze względu na podobne podzespoły całej serii Xperia co znacznie ułatwia portowanie customów między urządzeniami. Między Neo a Arc jest w zasadzie różnica w aparacie (8MPx w Neo, Arc i Arc S, 5MPx w Neo V), wielkości ekranu i fabrycznym podkręceniu procesora w Arc S do 1.4 co możesz i tak zrobić bezproblemowo po wgraniu innego kernela
Ace 2 - dość młody telefon o dobrych podzespołach, oficjalny GB i JB, powoli zaczyna się też tworzyć coś w kwestii customów, widziałem jakieś CMy, tweakowane stocki itp