Do tego że Panel jest kijowy w E51 doszedłem sam i zrobiłem dziurę,głośnik był oryginał,nic to nie dało N73 i E51 jak dla mnie to Nokie z najcichszym głośniczkiem.
N73 tak, w dodatku N73 też miały wadę fabryczną, padał jeden układ który powodował znaczne przyciszenie głośnika Ale E51 nie była cicha jak się zrobiło tunning panelu
Podsumowując: masz 200zł więc na cuda nie licz. Rozglądaj się za E51, 6303i, może znajdziesz 6700c, Nokia X2 także spełnia Twoje wymagania. Nie zapominajmy o Nokii C5, którą na allegro znajdziesz do 200zł.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
HitFan ni godej gupot i nie rób xseejay91x zuru we łbie
Chodzi o to, że mam znajomych, którzy używają C5 od wielu miesięcy i wszystko jest ok
Miałeś pecha
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
za 200 można też mieć E5-00, a ta jest dość głośna, wytrzymałość ok, dioda led jest, bateria muszę w swojej zmienić bo po zalaniu słabo trzyma (o 22 zwykle miałem wszystkie kreski, teraz przy identycznym użyciu o 18 woła o ładowarke, ale to przez zalanie).
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"