by Kubix1796 » 17 Apr 2012, o 21:01
Ogólnie to uszkodzona jest w niej obudowa .. Reszta jest w pełni sprawna, nawet sam się bawiłem tym fonem i po za pęknięciem można ją używać. Natomiast druga jest w o wiele gorszym stanie, więc albo bym ją sprzedał albo zostawił na części.
Co do telefonów które polecacie, to prawie wszystkie miałem - 5800, E51, 6300 (teraz mam), 6303i, N95 też miałem, jednak zwykłą - nie 8gb. Wszystkie wspominam dobrze, jednak chciałbym coś innego .. nie lubię wracać ciągle do tego samego telefonu, bo lubię zmiany..taki już jestem
Jak czytam różne recenzje to wnioskuję, że E66 jest podobna do E52, tylko że jest rozsuwana.. Nie wiem czy dobrze wnioskuję, jeżeli jednak nie to proszę o naprostowanie mnie w tej sprawie
A co do uszkodzonych telefonów to nie raz kupowałem od osób prywatnych i nie wychodziłem na tym nigdy na minusie.
Jeżeli mogę prosić to piszcie opinie na temat tego telefonu, a nie rady odnośnie kupna uszkodzonych telefonów
Z góry dzięki bardzo za rady związane z ryzykiem podczas kupna uszk. telefonu ,jednak bez ryzyka nie ma życia
Pozdrawiam