Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam mam bardzo nie fajny problem z moją 5610xp. Gdy podłączam ją do kompa za pomocą kabla USB. to ekran gaśnie robi się czarny, klawisze świecą dalej na biało, a płyta główna czy też bateria się nagrzewa i muszę potem wyciągnąć baterie i włożyć od nowa aby odpalić co jest grane ? pomocy :(:(:(
Sory za tytuł i za tą pomyłkę ,,5610xp", ale pisałem w pospiechu .. myślę ze się nie pogniewacie .. A CO DO TEGO PROBLEMU, EKRAN GAŚNIE MI ZARAZ JAK TYLKO PODEPNĘ KABEL, NAJPIERW EKRAN GAŚNIE A POTEM ZAPALA SIĘ PODŚWIETLENIE KLAWISZY I TAK JUŻ ZOSTAJE, NO I NAGRZEWA SIĘ
Wyłączałem już ... chodzi o to że jak go podłącze to już na nic nie reaguje .. ale dlaczego się nagrzewa jak go potrzymam dłużej na kablu to nie raz tak się nagrzeje że aż ,,parzy "
Ustawienia też już przywracałem ( tyle że dałem ,,przywróć tylko ustawienia" a jest jeszcze ,, przywróć wszystko" )
Last edited by seat1 on 20 Jan 2010, o 17:44, edited 1 time in total.
Ok. Szkoda bo przedtem chodziło bez zarzutów .. szczegół taki że zaczęło mi się to dziać od czasu gdy kiedyś chciałem spróbować podpiąć go to gniazda USB ( z przodu kompa ) które mi nie działają, tzn. pisze że wykryło coś ale że coś tam nie działa poprawnie to USB:/ więc CHYBA JESTEM SAM, SOBIE WINIEN :(