Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
No davvid masz racje. Ten sharp w ogóle nie ma czarnego koloru. Ale jak się tak popatrzy to ta degradacja występuje tylko przy górnej i dolnej części ekranu w środku jest ok.
bombel201, nie wiem czy prototyp. Na początku trochę kosztowała, poza tym była flagowcem jakieś pół roku (jak to u sony ) Ja tam jestem zadowolony. Kurzu się nie boi, pływac też potrafi - sam sprawdzałem
I prawidłowo! Najważniejsze jest to żeby być zadowolonym ze swojego zakupu więc ja postanowiłem że pozostanę przy Nexusie 5. Dziękuję wszystkim za pomoc.
Na allegro większość niby nowych telefonów sprzedawanych "prosto od producenta" to odnawiane telefony z aliexpress. Na aliexpres widać polaków którzy nawet po kilkadziesiąt sztuk jednego tylko modelu noki kupili.
Coraz więcej nokii produkowane jest z windowsem phone. Czy jeśli będę chciała zaopatrzyć się w nokię na początku 2015 to mogę sie jeszcze za jakimiś androidami rozglądać?
Nie lubię słowa "muszę", nie cierpię stwierdzenia "bo tak wypada" i jestem przeciwko zdaniu "to się nie uda".
Witam ponownie. Stało się... Nexus 5 którego miałem zmienił właściciela. No i zwracam się do was znów o poradę: Co byście bardziej polecali? Sony Xperie Z2 czy HTC One M8? Z góry dzięki za odpowiedź.