Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
poszukuję telefonu na teraz gdyż moja e65 już lewo się trzyma w całości. Teleno używany (wątpię by były jakieś nowe spełniające te wymagania jak i cenę) Wymagania: -cena góra 300zł (im taniej tym lepiej) -wi-fi -dużo ramu (do internetu) -mocny procesor (żeby jak najmniej mulił) -dobra bateria (najlepiej żeby wytrzymywała przynajmniej 2 dni przy intensywnym użytkowaniu (dużo przeglądam neta po wi-fi muzyka dość często bluetooth cały czas włączony)) -obsługa karty pamięci 8GB -solidne wykonanie (lubię telefonem czasem porzucać i dość często ląduje na ziemi) -waga powyżej 100g (lubię czuć że mam telefon) -lampa błyskowa -fajnie by było gdyby miała wyjście jack 3,5mm -aparat -radio (najlepiej z RDS) -system operacyjny (najlepiej symbian) -qwerty mile widziane -typ obojętny (może być monobloc, slider obojętne) Zwróciłem uwagę na następujące modele Nokii e71/e63/e72.
Last edited by wook on 5 Apr 2012, o 16:10, edited 1 time in total.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
Najlepszą baterie to ma Nokia 6310i:D A tak serio Nokia 5800.Do internetu się nadaje.Przy moim użytkowaniu( do 30 minut gadania dziennie,20 sms, 2 godziny słuchania muzyki) bateria oryginalna trzyma 2-3 dni.
e51 ma za mały ekran do internetu. Kolega ją miał i jak dla mnie ten ekran był za mały. A e52 jak z wytrzymałością baterii, choć te wykonanie mnie odstrasza.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
Od E52 wolalbym E71 albo E51. Wykonanie jest beznadziejne a glosniczek od rozmow harczy w kazdej a jak jeszcze trafisz na te wadliwa serie to caly sie rozsypie. Lepiej nie ryzykowac. Na e51 moze jest troche maly ekran ale czytelny ma te sama rozdzielczosc co E52 a jest mniejszy o 0,4 i pixele sa mniejsze.
Nokia e52 + SanDisk 16GB Ultra Class 10
Power Custom Firmware - Monocle Mods by sieman0 DELL Venue 7 Jeśli pomogłem kliknij
zibi305 wrote:E66 w miarę pasuje. Klawiatura bardzo dobra.
Ale bateria jest do bani w tym telefonie!!! Zdecydowanie polecam E71, E51, może E63?
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs