![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycje] Telefon z wytrzymałą baterią. |
---|
![]() |
7 Nov 2011, o 12:00 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miarka się przebrała..
![]() Używam aktualnie szajsunga galaxy gio na andku, dopóki leżał i nic z nim nie robiłem to było spoko. Teraz telefon służy mi do kontaktów służbowych jak i prywatnych, sporo rozmów i smsów.. no i niestety bateria trzyma ledwo jeden dzień. Nawet nie dzień, bo wczoraj wieczorem wracając do domu bałem się, że mi bateria padnie ;-) Więc teraz zastanawiam się nad sensem posiadania tego smartfona. Czasami zdarzy mi się też skorzystać z internetu, jakiś mail, aplikacja - np. jakdojade.pl Chciałbym żeby się wygodnie pisało. No i teraz prośba do Was.. Jaką opcję proponujecie i ewentualnie jaki telefon z wytrzymałą baterią do tego: 1) Zostawić sobie szajsunga i dokupić jakiś tańszy model jako drugi telefon (co chyba jednak jest niewygodne ![]() 2) Sprzedać szajsunga i kupić już coś porządniejszego (o ile spełnia warunki, dobra bateria, wygodne pisanie, czasem internet, ewentualnie jakieś rozkłady jazdy, czy jakdojade.pl, gps, wifi mile widziane już wtedy ![]() Telefon planuję kupić nowy, nieużywany. Jakieś propozycje? ;-) (do wypłaty jeszcze z tydzień, albo i troszkę dłużej więc śmiało ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Nov 2011, o 12:10 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akatsuki wrote: 1) Zostawić sobie szajsunga i dokupić jakiś tańszy model jako drugi telefon (co chyba jednak jest niewygodne ![]() Chyba lepiej jednak to + E52, jakby Ci się udało. Pierwszy do internetu, drugi jako wytrzymały telefon czy GPS. |
![]() |
![]() |
7 Nov 2011, o 16:34 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bym sobie zostawił samsunga jako zabawkę a kupił jakiś drugi fon typowo do gadania i esów tylko. albo E52 ale to trzeba trafić na dobrą sztukę albo jakiś bardzo prosty low end czyli np 1616... 1208 mi spokojnie trzymała z 3-4 dni jak dużo się bawiłem i pisałem esy.
|
![]() |
![]() |
7 Nov 2011, o 22:11 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
C1-01 trzyma ponad tydzień.
|
![]() |
![]() |
7 Nov 2011, o 22:48 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akatsuki wrote: 1) Zostawić sobie szajsunga i dokupić jakiś tańszy model jako drugi telefon (co chyba jednak jest niewygodne , ale nie musiałby spełniać tych wszystkich warunków, wystarczyło by gdyby miał dobrą baterię) To nie jest żart: Nokia 6310i. |
![]() |
![]() |
7 Nov 2011, o 23:15 |
Ale nie zaprzeczysz, że krótko żyje na baterii.
![]() |
![]() |
![]() |
7 Nov 2011, o 23:33 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6310i krótko żyje na baterii? Coś ci się pomyliło
![]() |
![]() |
![]() |
8 Nov 2011, o 05:39 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do wszystkiego polecam Ci Nokią E71 lub E72 lub E5
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
8 Nov 2011, o 15:49 |
ZiomalMarcin wrote: Ale nie zaprzeczysz, że krótko żyje na baterii. Wodnik Szuwarek wrote: 6310i krótko żyje na baterii? Coś ci się pomyliło |
![]() |
![]() |
10 Nov 2011, o 21:44 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zgodzę się z pawelooss chociaż nie znam się zbytnio dobrze na telefonach ale jakieś pojęcie o nich mam to Nokia E52 była by idealna.Bardzo dobra bateria i do tego GPS i to wszystko w jednym porządnym telefonie:)
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|