![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Telefunken Selfie TS - czy możliwy hard reset? |
---|
![]() |
3 Feb 2015, o 21:12 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym się dowiedzieć czy w w/w modelu jest dostępny hard reset albo jakaś możliwość wgrania systemu od nowa. Młodszy brat od koleżanki zablokował sobie telefon i nie pamięta wzoru. Telefon chyba nawet nie jest przypisany do Google Play, bo gdy kilka razy otrzymałem komunikat o błędnym wzorze, to nie dostałem możliwości wpisania danych logowania w razie zapomnianego wzoru. |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Feb 2015, o 23:06 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla takich chinczykow chyba nie ma programu do wgrywania softu, a nawet jeśli jest to gdzie szukać softu xd?
Oddać na gwarancji, serwis musi sb z tym poradzić, chyba że to jednorazowki ze nawet softu nie idzie wgrać to nową płytę wstawią XD |
![]() |
![]() |
3 Feb 2015, o 23:26 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No właśnie ja nie znalazłem niczego, co mogłoby mi pomóc w przywróceniu telefonu do życia. Na forum androida pisano mi, że mogę wejść w fabryczne recovery, ale nie da się, bo uruchamia się system w trybie awaryjnym.
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2015, o 12:03 |
BoBek28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
są fora o chinczykach tu może coś znajdziesz
http://telchina.pl/ spróbuj tak znalazłem na tableta Telefunken http://translate.google.pl/translate?hl ... rev=search |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)