Załóż - zobacz. A co by tam było ? Zdjęcia zdrapek? Przepis jak w lotto wygrać 5 mln złotych ? Moim zdaniem pomysł może innowacyjny ale nie wypali, chociaż to tylko moja opinia. Jak się pomylę to zwracam honor.
Zobacz na ilość userów a jest w top4 pod frazą forum zdrapki czy jakoś tak. A pod frazą forum lotto są same cienkie fora i widać, że jakoś się nie kręcą ale może tobie się uda.
Z tym skryptem bardzo ciekawy pomysł . I możliwy do zrealizowania. Tylko Programik trzeba by było napisać i było gicior Chyba wiem co będę robić przez kolejny miesiąc wakacji, a nie tylko spamowanie
Dobra jeśli posiadacie ciekawsze pomysły to zawsze możecie się podzielić ze mną:P
lepsze forum by było forum hazard lub jak zostać hazardzistą By wypaliło bo dużo ludzi gra w maszyny które sa w barach i przegrywają duże sumy ( ja) lub wygrywają i szukają jakiegoś sposobu na te maszyny oprócz magnezu . Takich for nie jest dużo a wypalają.
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Jaki jest sposób na magnez? Pijesz dużo magnezu i wygrywasz? Wracajac, dla mnie takie forum jest bez sensu. Bo co tam niby ciekawego może być? Jak ekscytujące było ostatnie losowanie?
michero, Wyobraź sobie chwilę napięcia jak trafiasz 5 liczb i leci ostatnia kulka do tego i to może być twoja 6-stka ? Ale to tylko chwila a liczba na kulce nie zgadza się z twoim lotkiem a ta kartka lotka jest z przed 2 miesięcy. I wszystko wraca do normy