![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
The best of bash.org |
---|
![]() |
17 Nov 2009, o 14:41 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu wrzucamy najlepsze naszym zdaniem teksty z bash.org
<traczB> ja to mam Ojca ..... <traczB> jest już fajnie, jak to mówią penetracja w pełni a mój stary wpada <traczB> momentalnie zaczeliśmy leżeć i udawać żę to taka siesta, mówie " jak sie wchodzi to się puka" <traczB> a On " jak się puka to się zamyka" <traczB> zatkało mnie ....... <timi>wiesz co to jest mineta? <ania>nie wiem, wiem co to jest druid <Manti> Kupiles juz Mackowi prezent?? <Samir> Kupilem ![]() <Manti> Ile dales? <Samir> 20 eurogąbek <marcin> na co masz ochote? <ania> wiesz na co, ale sie zastanawiam bo mam okres... ![]() <marcin> dziąsła Ci chyba nie krwawią ![]() <ania>... ![]() <Olsen> Miałeś ciężkie dzieciństwo ? <Dur> Tak starzy mi przybijali samochodziki gwoździami i musiałem jeździć dywanem ;/ |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Nov 2009, o 14:59 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
źródło:
Quote: <marek> miales dziewczyne? <grzes> ha, no jasne. <marek> a gdzie ją najśmielej dotknąłeś? <grzes> tam gdzie sie dzieci rodzi. <marek> w szpitalu? Co do tematu, z innych stron typu bash.org.pl można wrzucać? Bo na pewnej stronie tego typu też jest sporo dobrych cytatów. |
![]() |
![]() |
17 Nov 2009, o 15:12 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87 wrote: Co do tematu, z innych stron typu bash.org.pl można wrzucać? Bo na pewnej stronie tego typu też jest sporo dobrych cytatów. pewnie wrzucaj ![]() |
![]() |
![]() |
4 Dec 2009, o 18:34 |
gucio4817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<misiu85> a moze zrobimy to u mnie?
<młoda90> dobra zróbmy to w końcu, bo juz mi sie klikanie znudziło... <misiu85> tylko ubierz cos sexownego.... <młoda90> to gdzie mam przyjechac? <misiu85> na Rydygiera wiesz gdzie to? <młoda90> ...mieszkam na Rydygiera zaraz u Ciebie bede miśku tylko podaj mi dokładny adres <misiu85> czekaj powiem córce, zeby pojechala do babci...zostaniemy sami <młoda90> ok <młoda90> z/w stary cos chce ode mnie <młoda90> ej...sorry, ale ojciec powiedział mi przed chwilą, że babcia zrobiła konfitury i mam po nie jechac:/ <misiu85> yyyyy a jak masz na imię w ogóle? <młoda90> Agnieszka <misiu85> (NO SIGNAL) [ Dodano: 2009-12-04, 17:44 ] SpannerGO0: SIEMA DIZWKI *** SpannerGO0 został wyproszony przez sam88 (nie bądź wulgarny) DizWki: Chyba mówił do mnie sam88: ups |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)