![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Programowanie |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Internet] Travelove - Podróżnicza Blogosfera. |
---|
![]() |
22 Jan 2016, o 23:22 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć,
Chciałem się podzielić projektem, który realizowałem w trzyosobowej sekcji na jeden z przedmiotów na studiach. ![]() Jest to aplikacja ASP.NET MVC, będąca swoistą platformą do zakładania blogów, dedykowaną głównie podróżnikom. Można w niej założyć własną podstronę, tworzyć posty, wrzucać galerie zdjęć, a to wszystko wraz z geotagowaniem. Adres: http://travelove.azurewebsites.net/ ![]() Fajna, niefajna? Może nie zabija funkcjonalnością, ale to, co jest już zrobione, to jest zrobione dobrze i nawet ładnie. No i to prototyp, ale ciekawe, czy biznesowo taki temat w ogóle by chwycił, czy wszyscy siedzą tylko na fejsie... ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Jan 2016, o 14:43 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Graficznie dosc ladnie to wyglada. No i nie wykrzacza sie.
![]() |
![]() |
![]() |
23 Jan 2016, o 15:14 |
Dzięki za opinię. A ja z głupia frant sprawdziłem, czy zadziała na Nokii E52 i... nie wszystko, ale działa. Porządna robota.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jan 2016, o 21:52 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pierwsze skojarzenie - Wordpress. Wydaje mi się, że powinieneś się ucieszyć, że pierwsze skojarzenie to największy kombajn do blogów.
![]() Pytanie drugie czy ciężko się to programuje? |
![]() |
![]() |
24 Jan 2016, o 02:32 |
ZiomalMarcin wrote: Wydaje mi się, że powinieneś się ucieszyć, że pierwsze skojarzenie to największy kombajn do blogów. ![]() Doceniam. ![]() ZiomalMarcin wrote: Pytanie drugie czy ciężko się to programuje? A gdzie pierwsze? ![]() Niech za odpowiedź posłuży stwierdzenie, że to mój największy projekt, w którym uczestniczyłem. ![]() Jeśli chce się zrobić cokolwiek - to mając trochę pojęcia da się coś prostego zbudować na bazie tutoriali. Ale jeśli chce się zrobić to porządnie - to już zaczyna się zabawa w poznawanie technologii. Czyli jak ogarnie się mniej więcej, jak to działa i jest zbudowane, to po prostu szuka się kolejnych szczegółów, np. jak autoryzować dostęp. Więc raczej żmudne niż trudne. [ Dodano: 24 sty 2016, o 01:32 ] PS: Założyłem pierwszego w życiu blogaska: http://travelove.azurewebsites.net/Blog/podroze-pawla/ ![]() |
![]() |
![]() |
17 Jan 2017, o 19:00 |
Hej, witajcie!
![]() Razem z ekipą sprzed roku rozwinęliśmy temat podróżniczej platformy blogowej i stworzyliśmy doń m.in. aplikację mobilną. Całość wraz z nowymi funkcjonalnościami (e-maile, subskrypcje, powiadomienia) zaprezentowaliśmy jako pracę inżynierską. Efektem chwalimy się na poniższym filmie. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Komputery » Programowanie |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)