![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 40 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Treningi domowe, czyli jak w miarę szybko stracić na wadze. |
---|
![]() |
21 Apr 2010, o 16:55 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zainwestuj w jakiś reduktor tłuszczu typu HMB Mega Caps Olimpa 1250.
I musisz sobie ułożyć dobrą dietę ![]() A ćwiczenia to brzuzi, pompki, i biegaj co dzień ![]() ![]() A najlepiej to regularnie chodź na siłownie ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Apr 2010, o 20:01 |
michalsiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokładnie, jeżeli chcesz zrzucić brzucha, to nie ma sensu robić brzuszków, żadnej 6 Weidera ani nic podobnego, bo robisz tylko masę mięśniową, a tłuszczyk zostaje na górze. Wzmocnisz mięśnie brzucha, nic poza tym.
Sorry, że dopiero teraz odp, napięty plan dnia, właśnie z siłki wróciłem ![]() |
![]() |
![]() |
21 Apr 2010, o 21:54 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianus931 wrote: Zainwestuj w jakiś reduktor tłuszczu typu HMB Mega Caps Olimpa 1250 Łykanie tych prochów jest całkowicie bezpieczne i nie powoduję efektów ubocznych? Bo trochę strach takie coś brać xd. |
Last edited by kurupt on 21 Apr 2010, o 21:55, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
21 Apr 2010, o 22:04 |
To nie jest jakiś anabol czy coś w tym stylu. To jest suplement diety. Jeśli chodzi o efekty uboczne branie tabletek (każdych) negatywnie wpływa. Ale jest alternatywa w postaci proszku, który lepiej i szybciej jest przyswajany przez organizm, aczkolwiek wygodniejsze masz tabletki bo nie musisz nic odmierzać, żadnych dawek. Jest 1250mg 4 tabletki i masz 5 gr.
|
![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 07:27 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilu powinno się przebiegać w jogging dziennie? Może w jakim czasie? Może biegać dokupi się nie zmęczę?
Pozdro |
![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 14:51 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianus931 wrote: Zainwestuj w jakiś reduktor tłuszczu typu HMB Mega Caps Olimpa 1250. A pewny jesteś, że to działa?? Bo na kfd czytałem nie za dobre opinie. adrian219, jogging-czyli-aktywnosc-vt6574.htm naprawdę, opcja szukaj nie boli. [ Dodano: 22 kwi 2010, o 14:51 ] adrianus931, i ile kapsułek najlepiej bo 30 to wygląda mi na mało. |
![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 17:31 |
Działa działa i to dobrze, przy odpowiedniej diecie oczywiście i chęci. Przy czym nie należy się sugerować opiniami inyych w 100%, bo każdy organizm jest inny i inaczej znosi i przyjmuje różne suple.
2-3/kapsułki dziennie w dawkach podzielonych : 1 dawka przed śniadaniem na czczo 2 dawka po treningu (między posiłkami – w dni beztreningowe ) 3 dawka przed snem. |
![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 17:37 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Ilu powinno się przebiegać w jogging dziennie? Może w jakim czasie? Może biegać dokupi się nie zmęczę? Zazwyczaj wygląda to tak. Po 500m odczuwasz zmęczenie i "sapiesz" Pozdro ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Apr 2010, o 17:40 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Zazwyczaj wygląda to tak. Po 500m odczuwasz zmęczenie i "sapiesz" ![]() ![]() Też tak mam ![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 15:08 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip, IuDeX, Podbijam. Mam to samo
![]() Poproszę o jeszcze jakieś porady, mogą być nawet drobnostki, człowiek się uczy całe życie ![]() [ Dodano: Pt, 23 kwietnia 2010, 15:08 ] A jakie forum nt. kulturystyki i różnych innych aktywności fizycznych polecicie ? ![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 15:43 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurupt,
sfd.pl |
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 16:09 |
kfd.pl
|
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 23:39 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurupt, uboczne skutki to trądzik
![]() Filip, Dużo zależy od organizmu ![]() Ja brałem hmbolon olimpa mówiono że to shit ale wyłożyłem 180zł na ten produkt i nie żałuję ![]() Ale przede wszystkim jest dobra dieta. Bez diety nie ma nic. Nie bójcie się tak tyk sterydów bo o nich piszą najwiecej ludzie którzy nie mieli z tym doczynienia. Fakt nie bezpieczne są ale za to kopa dają ![]() |
![]() |
![]() |
23 Apr 2010, o 23:51 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tam miałem 1 cykl na metanabolu polskiego wyrobu i nic mi się nie stało, z sprzętem w kroku tak samo a efekty powalające. Może ludzie którzy biorą mają regularne cykle na tym dopingu mogą powiedzieć, że są skutki uboczne tu i tam ale bez przesada. Agresja może lekko skacze i u mnie na plecach miałem coś w stylu trądziku i trochę na buźce ale to nic wielkiego poza dobrym przyrostem nic mi się nie stało o dziwo. Meta nie ruska, nie tajladzka a polska.
|
![]() |
![]() |
24 Apr 2010, o 10:07 |
adrianus931 wrote: bo o nich piszą najwiecej ludzie którzy nie mieli z tym doczynienia. Ehh... Kolego co TY możesz wiedzieć na temat sterydów, czy mają skutki uboczne czy nie w wieku 16 lat? Z internetu, koledzy Ci "dobrze" powiedzieli, a Ty łyknąłeś jak bocian "prawdy". Pogadamy o tym za 10 lat jak już będziesz wielki i napakowany od tych sterydów, wtedy się wyżalisz jak to szybko jesteś wypompowany na siłce po 4 seriach bo Ci kondycha siada. A tym czasem nie wciskajcie tutaj gościom, którzy chcą poćwiczyć i coś z tego mieć kitu na temat jak to fajnie mnie dojebało po sterydach. Co z tego, robote kiedyś znajdziesz, siłka na drugi plan, sterydy to samo i będzie flaczek siedział, z 45 cm w bicu...szkoda że samej wody... |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 40 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)