![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 18 posts ] Go to page Previous 1, 2 Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5800XM] Tryb landscape dla ekranu głównego. |
---|
![]() |
19 Dec 2010, o 21:52 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Przecież każdy myślący, a nie robot, który jak otworzy sobie folder Private i widzi trylion podfolderów typu 102e6a9 Sęk w tym, że w/w menedżer plików u mnie nie pokazuje ani jednego podfolderu, ani jednego pliku w "Private" ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 19 grudnia 2010, o 21:00 ] Dobra, w tym momencie i przy tych założeniach muszę przyznać Ci rację. Jeśli jednak ktoś widział inną instrukcję nie-automatycznego patcha (który to bazuje na Private), to zauważy, że zwyczajnie brakowało tam slasha. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Dec 2010, o 02:52 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87 wrote: Sęk w tym, że w/w menedżer plików u mnie nie pokazuje ani jednego podfolderu, ani jednego pliku w "Private" złam system to pokaże ![]() |
![]() |
![]() |
27 Apr 2012, o 09:00 |
sonyman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajnie, dziala na vivaz pro, wiec mozna przekrecac ekran po rozsunietu telefonu.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 18 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v5 (^1) |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)