Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam. Pole urodziny nieładnie miesza się ze statystykami i zalogowanymi użytkownikami. Czy można by przystosować to na zasadzie poczciwego spoileru - kto chce to rozwija a kto nie chce to zostawia.?
Last edited by Jackson on 20 Nov 2010, o 00:15, edited 2 times in total.
Więc już mam jeden pogląd. Jak dla mnie to też o niczym nie przeszkadza ale trochę długo się przewija jak dużo osób obchodzi urodziny. Ps. Dodałem ankietę.
Ladnie by to wygladalo gdyby dalo rade ukryc tylko tych co beda obchodzic urodziny w najblizszym czasie i zostawic tych co maja aktualnie danego dnia urodzinki.
bombel201, Dobry pomysł. Dodałem do ankiety ale z mojej roztropności zapomniałem że głosy się usuną Wyraźcie jeszcze raz swoją opinię i przepraszam za kłopot
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 19 listopada 2010, o 23:46 ] Wszędzie tylko wybory i wybory.
To spójrzcie na dzisiejszy dzień - umieszczenie spoilera w przyszłych urodzinach zaoszczędziłoby niecałe 3 linijki, tj. 40 pikseli. Co to jest 40px?! Nawet zwykła reklama często ma więcej. Dajcie spokój, więcej zachodu niż korzyści.
Ja to bym nie umieszczal spoilera tylko calkiem usunal opcje "urodziny osob w najblizszym czasie".Poza tym raz jest mniej osob obchodzacych urodziny w najblizszym czasie, a raz jednak duzo wiecej.
Spoiler nie zmniejszy użycie transferu, jedynie to będzie bardziej estetyczniej wyglądało. Jestem za zostawieniem tego. Można by dać jednak taki przywilej vipom, żeby była możliwość ukrycia w spoiler tej opcji.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 listopada 2010, o 11:28 ] Czemu VIPom? Albo wszystkim, albo nikomu. Ale mnie i tak nie przekonaliście. Bo niby ile razy na dzień zjeżdżacie na dół forum? Bez sens. A komu się nudzi i patrzy na statystyki co 5 minut, może użyć klawisza End - wtedy zjedzie jeszcze szybciej.