Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Czy mógłby mi ktoś rozjaśnić w której części softu i w których folderach mam pousuwać dane pliki by pozbyć się aplikacji typu National Geographic z mojej noki 500? Posługuję się programem Nokia Cooker beta 0.4.3.
Będę bardzo wdzięczny za jakieś objaśnienie
Jeśli napisałem w złym dziale, proszę przenieść temat.
Last edited by diri91 on 18 Apr 2012, o 10:28, edited 1 time in total.
No właśnie nie wszystkie się da tak usunąć. Np f-secure, ten national geographic i coś tam jeszcze. Wyskakuje komunikat "usuwanie anulowane" lub "odinstalowywanie nie powiodło się"
Last edited by diri91 on 18 Apr 2012, o 10:29, edited 1 time in total.
spróbuj przy użyciu aplikacji UninstallKing, możliwe że to da sobie radę a co do usuwania aplikacji z plików oprogramowania to w \sys\install\sisregistry masz "rejestr instalacji" w którym po UID (do sprawdzenia w JBaku) możesz znaleźć listę plików wgranych podczas instalacji danej aplikacji
Prawdę mówiąc nie wytrzymałem i zrobiłem HF, tylko teraz pytanie skąd mam wziąć aplikacje nawigacji, bo ze sklepu noki nie da się jej pobrać, że niby nie jest dostępna dla tego modelu
Witam znalazłem ten temat na innym forum : CYT: Wcale nie trzeba hard resetu. Mi się udało od instalować wszystkie te programy bez HR. Musisz zainstalować nowsze wersje tych programów lub te same wersje a później je normalnie odinstalować. ...
... I to jet to! Twój sposób zadziałał tak jak opisałeś i już trzech aplikacji się pozbyłem.