Witam.
Czy jest jakiś sposób na usunięcie zabezpieczonych dobrodziejstw inwentarza wgranego na telefon przez producenta/operatora? Mam kilka dem gierek, w których nie jestem w stanie usunąć (menu usuń / przenieś jest nieaktywne) - grać się w to nie da, miejsce zajmuje a do tego tylko utrudnia dotarcie do aplikacji które mnie interesują.
Podobnie sprawa ma się przy zakładkach - strona orange.mobil.pl - jakby ktoś tego potrzebował, do tego w zakładkach ze 20 linków na które nawet po pijaku bym nie wszedł, ale tak samo, brak opcji usuń a żeby dostać się do tych dodanych przeze mnie, najpierw muszę przescrollować przez ten śmietnik.
Buszując po forum trafiłem na program MobiMB, ale chyba jest on do starszych modeli, bo mimo, że nawiązał połączenie z telefonem, nie widział na nim niczego. Przepraszam, jeśli pytam o coś co już było, ale najwyraźniej wpisywałem w wyszukiwarkę niewłaściwe frazy.
P.S. do kilku zbędnych grafik (lub dźwięków) udało mi się dotrzeć eksplorując pamięć fona przez komputer, ale przy próbie usunięcia krzyczało mi, że dysk jest zabezpieczony albo nie mam uprawnień.