Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Siemnako, padła mi n73 przy flashowaniu i teraz pozostaje mi postawić ja boxem. Gdzie w Łodzi mi zrobią to na miejscu i za ile? Ewentualnie mogą być okolice Łodzi np. Głowno.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Jestem z okolic Manufaktury:D. Ale jak bede musial kawalek dalej pojechac to jakos to przezyje wazne zeby zrobili na miejscu i jakos w miare nie drogo.
praktycznie większość serwisów da radę, stawianie fona po FBUSie to nie jest jakaś wielka sztuka A N73, nawet zdrowa, przy próbie flashowania na dead i tak się nie pokazuje w systemie albo pokazuje że urządzenie ma awarie
Mi też się wydaje, że nie będzie z tym większego problemu. Bo ogólnie to włącza się ale zaraz po napisie Nokia wyłącza się. Bo wgrałem najnowszy soft z polskim językiem z poprzedniego. Trochę za bardzo przyzwyczaiłem się do s40
Tylko właśnie szukam serwisu gdzie raczej mi zrobią to na miejscu bez czekania i tak w miarę tanio dlatego się pytam bo może ktoś zna jakiś serwis gdzie mi to zrobią tak jak napisałem:D