![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E72] Viber na E-72 |
---|
![]() |
23 May 2015, o 16:42 |
DuaneAllman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie
Sciagnalem i zainstalowalem Vibera na moja Nokie E-72. Zainstalowal sie i dziala. To znaczy uruchamia sie i prosi o haslo do konta Nokia. Niestety od (jak sie nie myle) 15 kwietnia serwis Nokia Account zostal przez nowego wlasciciela zamkniety. Skutkiem tego nie moge zalogowac sie do konta nokia i zalozyc konta viber. Mnie nie zalezy na viberku w telefonie tylko na desktopie. Niemniej jednak musze go najpierw odpalic na telefonie. Wiem ze moge karte sim wlozyc do jakiegos telefonu z androidem i tam przejsc aktywacje konta dla vibera ale jest problem bo nie mam pod reka telefonu z androidem do ktorego bede mogl wlozyc sima w zwyklym rozmiarze. Macie pomysl jak moj problem rozwiazac ? Z tego wychodzi ze vibera nie da sie juz zainstalowac na starszych telefonach Nokii bo potrzebuja dostepu do nokia account a MS ten serwis zamknal. Dzieki za pomoc. pozdrawiam Bogdan |
Last post |
![]() |
![]() |
23 May 2015, o 18:09 |
Navia -
|
DuaneAllman wrote: Niemniej jednak musze go najpierw odpalic na telefonie Zainstaluj sobie stąd: Z tego postu Na mojej E72 działa bez problemu. Najpierw instalujesz na telefonie i uruchamiasz a następnie na PC . |
![]() |
![]() |
23 May 2015, o 19:38 |
Navia wrote: Na mojej E72 działa bez problemu. Najpierw instalujesz na telefonie i uruchamiasz a następnie na PC . Program mi sie instaluje i uruchamia tylko nie moge przejsc procesu rejestracji. Wola o haslo do Nokia Account. Mialem aktywne konto w tym serwisie ale od jakiegos miesiaca zostal wylaczony. Nawet w najnowszej wersji Nokia PC Suite nie ma juz opcji logowania. Nie wiem jak to ruszyc. Dzieki za pomoc. [ Dodano: 23 maja 2015, o 18:38 ] Dzieki za pomoc. Dziala |
![]() |
![]() |
24 May 2015, o 10:58 |
Navia -
|
DuaneAllman wrote: Dzieki za pomoc. Dziala Co było problemem? |
![]() |
![]() |
24 May 2015, o 22:29 |
Navia wrote: Co było problemem? Prawede mowiac to nie wiem. Po restarcie telefonu viber uruchomil sie normalnie i od tamtej pory juz sie nie czepia o logowanie do nokia account. |
![]() |
![]() |
16 Oct 2016, o 22:45 |
robwoj44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy Viber jeszcze działa? U mnie pokazuje informację o nieważnym numerze i się nie loguje.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|