![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: X3-00 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 43 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[08.40] Vista Mobile. |
---|
![]() |
22 Jun 2010, o 17:22 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siema przedstawiam wam mojego patcha na nokie X3 o nazwie Vista Mobile.
Zmiany : - Ikony Windows Vista - Podmiana Ikon w Menu Głównym - Czcionka Sony Sketch - Nowy Ekran Startowy i Końcowy - Nowy Zegar Analogowy (taki z cyframi ![]() - Zmiana Stopni Pogłaszania (Niebieski ![]() ![]() - Pasek Postępu - Zmienione ikony które wyskakuja np. Klawiatura Odblokowana , Kod Pin Prawidłowy itd. - Motyw Windows Vista Mobile by czaro1514 To chyba tyle (wymieniłem wszystko, to co zmieniłem). Osoby posiadające ten telefon proszę o screeny i test . Link |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 17:27 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak już pisałem- w czwartek przetestuje i napiszę co i jak oraz podrzucę Ci screeny
![]() |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 19:50 |
Basu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No okej.. Plik .nth wgrałem do telefonu i jest okej - A co z tym drugim plikiem?
[ Komentarz dodany przez: kosmita1993: 22 czerwca 2010, o 19:57 ] U góry masz zieloną tabliczkę... |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 21:08 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Basu, tylko pamiętaj ! Patch wymaga wersji softu najnowszej czyli 08.40
PS czy nie byłeś kiedyś admimem na C-GSM ? ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jun 2010, o 13:18 |
czaro1514 wrote: Basu, tylko pamiętaj ! Patch wymaga wersji softu najnowszej czyli 08.40 Tak, pamiętam.. ![]() czaro1514 wrote: PS czy nie byłeś kiedyś admimem na C-GSM ? ![]() Tak byłem.. Stare dobre czasy.. ![]() Ps: Wspomniałem w temacie patchu (u siebie na forum) - o Tobie.. Najwidoczniej nie zauważyłeś.. Pozdrawiam EDIT Wszystko ładnie pięknie, tylko zegar cyfrowy - na tapecie głównej jest za mały.. Tzn Ostatnia cyfra - zamiast w rzędzie, jest na dole.. ![]() - 10:0 2 Zamiast: - 10:02 [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 23 czerwca 2010, o 13:27 ] Zrób screeny patcha, jeśli możesz. Program NSD. |
![]() |
![]() |
23 Jun 2010, o 23:05 |
Kulite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakieś screeny może? Bo w ciemno nie będę ściągał =P
[ Dodano: 23 cze 2010, o 13:50 ] Edit : Jednak przetestowałem - przy tym PPM'ie przeglądarka obrazków niestety nie działa... Nie wiem dlaczego ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 23 czerwca 2010, o 14:29 ] Kulite wrote: Jakieś screeny może? Więc poprosimy. ![]() [ Dodano: 23 cze 2010, o 23:05 ] Usunąłem to z telefonu. Prezentuje się średnio. Jakieś 3/10. Jak tak bardzo Wam zależy, jeszcze raz wgram i go porobię. |
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 14:08 |
lodyga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A jak to wgram to można potem usunąć??W miare łatwo??
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 14:08 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lodyga, po prostu wgrywasz czyste (oryginalne oprogramowanie) i jest jak przed patchem.
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 14:15 |
a jest gdzieś opisane to na forum??
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 14:17 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lodyga, tak samo, jakbyś chciała wgrać patch (tabliczka u góry strony), tylko że nie podmieniasz oryginalnego PPM-a, tylko zostawiasz.
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 18:50 |
Poniżej przedstawiam wam Screeny: Mój Motyw: ![]() Patch Motyw: ![]() Problem, który wykryłem, po 1 (jedno) dniowym użytkowaniu - to: W temacie (Motywie) Głównym (Patch Motyw) - Na tapecie głównej Zegar gubi cyfry.. Tak jak już wcześniej wspomniałem (napisałem): Zamiast: 18:50 Jest: 18:5 0 Pozdrawiam Basu |
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 21:37 |
Tak chociaz raz zgadzam sie z Basu..
![]() |
![]() |
![]() |
24 Jun 2010, o 22:12 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2010, o 20:02 |
Vanquish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Basu wrote: W temacie (Motywie) Głównym (Patch Motyw) - Na tapecie głównej Zegar gubi cyfry.. Tak jak już wcześniej wspomniałem (napisałem): Zamiast: 18:50 Jest: 18:5 0 czaro1514, weź czystego PPM, wrzuć animacje jeszcze raz i przy zmienianiu czcionki, pozostaw gałąź DIGI niezmienioną (ma być czcionka Nokia Digi). Miałem to samo przy moim patchu. |
![]() |
![]() |
15 Jul 2010, o 14:22 |
dejmon94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest jakiś program zeby to wgrać ?? mam ten soft 8.40 i co dalej ??
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 43 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v6 » Patche: X3-00 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)