![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5300XM |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 21 posts ] Go to page 1, 2 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.20] Vmod [by Viperer] |
---|
![]() |
19 Feb 2010, o 22:03 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przedstawiam Wam mój pierwszy patch.
Zostało zmienione : -czcionka na Taurus Normal, -zmienione niektóre teksty, Z nifów: -blokada klawiatury, -wyciszenia dźwięków (by kosmita1993), -bateria, -antena, -zasięg (by kosmita1993), -ikonka bluetooth (podczas właczonego bluetooth i podczas wysyłania/odbierania), -słuchawek z mikrofonem i bez, -ikonka USB, Z grafik: -większość ikonek zostało podmienionych, -zmieniony zegar ( i cyfrowy, i analogowy) -odtwarzacz mp3 (by kosmita1993) Więcej nie pamiętam ![]() Oto screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Download: W paczce PPM + motyw. |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Feb 2010, o 22:56 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak na Twojego pierwszego patcha, to naprawdę dobra robota!
|
![]() |
![]() |
20 Feb 2010, o 14:53 |
Mafiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo mi się podoba. Super robota.
|
![]() |
![]() |
20 Feb 2010, o 21:11 |
Mam dużo ppm'ów na komputerze i nie wiem co czyje jest.
Niektóre ikonki są z oryginalnych ppm, a reszte nifów robiłem sam ![]() |
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 17:45 |
Znalazłem jedno niedociągnięcie. Mianowicie wyświetla tylko stan baterii pełny i prawie pusty. Jak się ładuje jest ok. Ciągle mi wyświetla że jest pełna i nagle krzyczy żeby ładować.
|
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 18:18 |
www121212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mafiu wrote: Znalazłem jedno niedociągnięcie. Mianowicie wyświetla tylko stan baterii pełny i prawie pusty. Jak się ładuje jest ok. Ciągle mi wyświetla że jest pełna i nagle krzyczy żeby ładować. przyjrzyj się lepiej ![]() mi działa ok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 20:28 |
www121212 wrote: przyjrzyj się lepiej ![]() mi działa ok ![]() ![]() Dokładnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Feb 2010, o 20:41 |
A widzisz. Bo jak się ładuje to idzie na ukos. Myślałem że takie ma być. Takie dwa odcienie. Oryginalne. Rób patche bo ci to świetnie wychodzi.
|
![]() |
![]() |
24 Feb 2010, o 21:01 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podrzuć motyw albo tą tapetę.
|
![]() |
![]() |
24 Feb 2010, o 21:41 |
![]() |
![]() |
12 Jun 2010, o 10:43 |
ns.adek.ns ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam prośbę mógłby ktoś przerobić tego ppm'a żeby była inna czcionka bo ta jest trochę denerwująca a ja jestem całkowicie zielony i nie wiem nawet jak się za to zabrać
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 12 czerwca 2010, o 10:49 ] http://nokiahacking.pl/edycja-czcionek-za-pomoca-programu-ppmodd-vt382.htm |
![]() |
![]() |
6 Nov 2010, o 20:43 |
sukos90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no no:) grałem i nawe switnie wyglada;)
lecz w tej czcionce wkurza nie literka "s/ś" p.s plusika masz pozdr. czekam na jakiegos PPM'a muzycznego:) |
![]() |
![]() |
6 Nov 2010, o 23:57 |
sukos90 wrote: plusika masz pozdr. czekam na jakiegos PPM'a muzycznego:) Ten patch miał już koło 15 aktualizacji, nie wrzucałem na forum, ponieważ cały czas coś aktualizowałem, potem miałem format i patch przepadł. Teraz posiadam X3 i nie planuję robić więcej patchy na 5300. |
![]() |
![]() |
22 Dec 2010, o 18:41 |
rambocs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spoko ppm dopiero go zainstalowałem i się cieszę
+ dla ciebie |
![]() |
![]() |
24 Dec 2010, o 14:09 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowsze wersje tego patcha jeszcze lepsze były
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5300XM |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)