![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 23 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
W której sieci jest najtańszy komórkowy internet? |
---|
![]() |
23 Jan 2010, o 13:52 |
Grzes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gadu Air
- ładujesz za 20 zł przez internet, dostajesz pakiet 100 Mb na 30 dni za friko... dodatkowo 22gr/min. - ładujesz za 20 zł kuponem/zdrapką dostajesz 40 Mb na internet... 20 zł przedłuża ważność konta na 3 miesiące (WYCHODZĄCE!!!) Polecam sam mam i jestem bardzo zadowolony. |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Apr 2010, o 22:47 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zgadzam się
![]() ![]() ![]() ![]() pakiety internetowe w Gaduair: 5mb-1zł, 25mb-5zł, 300 mb-11zł, a do tego jeszcze przy każdym doladowaniu, dostaniesz za darmo pakiet internetowy, np. Przy doladowaniu 100 zł, dostaniesz aż 500 mb ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Apr 2011, o 10:16 |
gaget3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam internet od orange. Gdy zmieniałem oferte na orange free to na samym początku płaciłem 1gr/100kb. A potem za każde doładowanie dostaje pakiet do wykorzystania i nie płace za neta. Więc chyba najtańszy jest w orange. Tańszej oferty nie widziałem.
![]() |
![]() |
![]() |
11 Jan 2012, o 20:01 |
Forest_Gump ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odświeżam by nie zakładać kolejnego tematu
Jak w temacie,u którego z operatorów dostanę najtańszy i dobry internet |
![]() |
![]() |
11 Jan 2012, o 20:11 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W Orange Free na karte za każde doładowanie za 50zł masz 3 GB pakiet internetu na 3 miesiące i za każde 100kb płacisz 1gr jak przekroczysz pakiet lub w Play za każde doładowanie 30 PLN masz 300mb neta na miesiac, a po wykorzystaniu pakietu zwlania ci prędkość i nic później nie płacisz.
|
![]() |
![]() |
11 Jan 2012, o 20:19 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na kartę to w T-Mo jest pakiet 100MB za 9zł i po wykorzystaniu 100MB masz nieograniczoną ilość, ale prędkość spada. w abo to w Orange masz za 9zł 300MB i działa na tej samej zasadzie co w T-Mo, po wykorzystaniu pakietu megabajtów prędkość spada do 16kbps i jest brak limitu co do prędkości. Sam korzystam z tego pakietu w Orange Pelikan II.
|
![]() |
![]() |
11 Jan 2012, o 20:20 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
born2die wrote: Play za każde doładowanie 30 PLN masz 300mb neta na miesiac, a po wykorzystaniu pakietu zwlania ci prędkość i nic później nie płacisz. według mnie bardziej opłacalna będzie opcja przy doładowaniu za 50 zł, gdzie dostajemy 1 GB internetu na 5 miesięcy (po wykorzystaniu pakietu mamy lejek)edit: to w taryfie "Lubię to!" |
Last edited by davvid on 11 Jan 2012, o 22:19, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
11 Jan 2012, o 20:57 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W mixturze play też coś takiego jest jak te pakiety po doładowaniu?
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 23 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)