![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 9 of 9 [ 131 posts ] Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wady, zalety, miłość do telefonu. |
---|
![]() |
27 Dec 2015, o 08:33 |
Maxim128 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiesz, miałem kiedyś (przez krótki czas) SGY który miał tak masakryczną jakośc wykonania że ta Nokia przy nim to Mercedes
![]() Mam discmana który zmiata wszystkie telefony i odtwarzacze jakie znam, więc słyszałem coś innego ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Dec 2015, o 15:58 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SGY to budżetowy złom, więc Nokia rzeczywiście mogła być od niego lepsza.
![]() Ale zobacz sobie np. takiego SGSa. |
![]() |
![]() |
27 Dec 2015, o 17:41 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SGS? To tandetne gówno w którym plastik sam pęka od patrzenia? XD
|
![]() |
![]() |
27 Dec 2015, o 21:02 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wolfson
[ Komentarz dodany przez: emberdo: 27 grudnia 2015, o 20:09 ] Tak, o Wolfsona właśnie mi chodziło. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2015, o 21:35 |
E tam.
BB9320 gra równie dobrze a nie rozlatuje się w rękach ani nie ma AMOLEDa z PenTile który gryzie po oczach ![]() ![]() Chyba że mówicie o nowszych SGSach to może i grają dobrze ale cicho ![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2015, o 21:44 |
adrian72411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miałem s1i s4 oba grają głośno i dobrze na słuchawkach kwestia sterownika :d
|
![]() |
![]() |
27 Dec 2015, o 21:48 |
Co ty pieprzysz, jakiego niby sterownika? :d
|
![]() |
![]() |
27 Dec 2015, o 21:54 |
adrian72411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemo aż tak źle z plastikiem nie jest :d w s1 klapka pękła dopiero po pożądanym upadku. Ramka dno. W s4 ramka tylko w okolicach gniazd i w jednym miejscu na łączeniu korpus ekran przez serwis zadrapana. Klapka i korpus również uszkodzony przez serwis mam-.-.
[ Dodano: 27 gru 2015, o 20:54 ] Cm mają swoje aplikacje wraz z sterownikami dźwięku :d. Na s1 pamiętam że coś wgrywałem :d. Na s4 po przejściu na cm jest spora różnica w dźwięku na tych samych słuchawkach. |
![]() |
![]() |
27 Dec 2015, o 22:16 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na s1 zapewno voodoo wgrywales
Miałem sgs, złom i tona mułu |
![]() |
![]() |
27 Dec 2015, o 22:32 |
adrian72411 wrote: s1 klapka pękła dopiero po pożądanym upadku pożądany upadek? Chciałeś żeby spadł? ![]() adrian72411 wrote: W s4 ramka tylko w okolicach gniazd i w jednym miejscu na łączeniu korpus ekran przez serwis zadrapana. Klapka i korpus również uszkodzony przez serwis mam-.-. gdyby nie serwis to i tak by wyglądała jak gówno :d Znaczy wszystkie telefony Szajsunga wyglądają jak gówno i w większości tak również działają ![]() adrian72411 wrote: Cm mają swoje aplikacje wraz z sterownikami dźwięku :d. Na s1 pamiętam że coś wgrywałem :d. Na s4 po przejściu na cm jest spora różnica w dźwięku na tych samych słuchawkach. Nie, nie mają. W żadnym Androidzie nie ma opcji zmiany sterowników dźwięku. |
![]() |
![]() |
29 Dec 2015, o 01:20 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mówię o SGSIII.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 Page 9 of 9 [ 131 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)