Steam:
- Anarchonox, Daikatana, Hitman Codename 47, Hitman 2: Silent Assassin, Mini Ninjas i Thief Gold - kupione w Bundle'u ze względu na Hitmany
- Euro Truck Simulator 2 z dodatkiem Go East
- F.E.A.R. 3 - kupiłem za grosze. Słyszałem dużo dobrych opinii o tej grze
- Far Cry, Far Cry 2, Far Cry 3, Far Cry Blood Dragon ze wszystkimi dodatkami jakie wyszły
- Hitman Absolution, Hitman Sniper Challenge - kupione na Steamie ze wszystimi DLC jakie wyszly
- Metro Last Light - pudełkowe z kluczem na Steama + Season Pass
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - kupiona cyfrowa wersja zanim jeszcze dorwałem premierówkę
- Sleeping Dogs z kompletem DLC
- Call of Duty: Black Ops - kupiona wersja pudełkowa
Origin:
- Battlefield 3 - kupiłem go zanim był za darmo. Posiadam do niego konto Premium, i kompletny pakiet ulepszeń
- Crysis - kupiony cyfrowo
- Crysis 2 Maximum Edition ze wszystkimi DLC, był w zestawie z Crysisem 3 w specjalnej edycji cyfrowej
- Crysis 3 Hunter Edition Specjalna Edycja Cyfrowa, czyli wszystkie DLC oprócz Lost Island
- Medal of Honor Limited Edition - kupiona cyfrowo na jakiejś przecenie w Origin
- Mirror's Edge - kupiony w promocji. Świetna gra, naprawdę
uPlay:
- Far Cry 3 - to samo co na steamie
- Far Cry Blood Dragon - j.w.
- Ghost Recon: Future Soldier - Kod otrzymałem od użytkownika Tawariszcz z forum Stalker.pl
GOG.com
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Clear Sky oraz Call of Prypiat - mam tu w ramach ostatniej akcji pozwalającej dodać gry pudełkowe ze starymi DRMami za darmo (link: http://lowcygier.pl/darmowe/aktywuj-wyb ... g-com/))
- The Witcher 2: Assassins of Kings, The - Enhanced Edition - w ramach jakieś akcji z dziennym klikaniem
Pudełkowe:
- S.T.A.L.K.E.R.: Zew Prypeci - premierowe z mapą Zony i pocztówkami
- S.T.A.L.K.E.R.: Czyste Niebo - premierowe z mapą Zony i naklejkami
- S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla - kolekcja klasyki, aktualnie nie mam zdjęcia
- METRO Last Light - w promocji 2 w cenie jednej w EMPiKu
- Call of Duty: Black Ops - kupiona w promocji w Saturnie