Witam. Mam pewien problem, ponieważ podczas instalacji aplikacji, gry, pokazuje się ,,ważność certyfikatu wygasła". Jest potrzebne podpisanie aplikacji - tyle wiem. I teraz jak shakować, abym nie musiał podpisywać aplikacji ? Wiem, że można to zrobić przez program HelloOx2, ale ja bym chciał zrobić to bezpośrednio przez telefon, nie używając komputera, czy się tak da ? Model tel: Nokia E52-1 Symbian s60v3.
Kliknąłem link, pobrałem, ale nie chce mi otworzyć pliku*qat . Posiadam tylko program wgrany w telefonie *Zip menager. Teraz aby to zrobić potrzebowałbym tego X-plore, ale podpisaną. Ponieważ pobrałem ten xplore i znów z certyfikatem, ale że w trybie online ,,sprawdzanie certyfikatu w trybie online nie powiodło się" i tak przy każdej próbie instalacji X-plore'a. POMÓŻCIE
Wejdź w menadżer aplikacji, opcje, ustawienia, instalowanie programów ustaw na dozwolone a sprawdzanie certyfikatów online na wyłączone i X-Plore MUSI się zainstalować.
[ Dodano: 23 sie 2013, o 23:17 ] Zainstalowało się.... ale jest kolejny problem, gdy wypakowuję ten program, który dostałem w linku i to niby się wypakowuję, ale robią się pojedyńcze pliki typu *qat, lub *zip i nic Jest jakiś łatwiejszy sposób ?
[ Dodano: 23 sie 2013, o 23:18 ] Zainstalowało się.... ale jest kolejny problem, gdy wypakowuję ten program, który dostałem w linku i to niby się wypakowuję, ale robią się pojedyńcze pliki typu *qat, lub *zip i nic Jest jakiś łatwiejszy sposób ?
Te pliki masz wypalować na dysk C ponieważ są wymagane do działania programu. Po za tym nie jest to jedyny link w tamtym temacie. Czytaj dokładnie instrukcje
Witam 10 lat później. Gadacie bzdury. Żeby obejść ważność certyfikatu wystarczy zmienić datę w telefonie na współczesną danej aplikacji (np. 2010-05-27) i zadziała.
[size=85]Samsung Mini II -> Samsung Galaxy Ace III ->Oppo A12 -> Nokia N95 -> Nokia C1-01/Nokia N8 -> Nokia N95 -> Nokia E72 -> Nokia 3410 -> Nokia E72 -> Nokia C5-00.2 -> Nokia N79[/size[/color]
Telefony
Nokia N8, Nokia E6, Nokia 6300, Nokia 6303ci, Nokia 3410, Nokia 1100, Nokia C1-01, Nokia E72, Samsung SGH-X660, S Sony Ericsson V600i, Huawei P40 Lite E, Samsung Galaxy A5 2017, Nokia Lumia 930, Nokia Lumia 535, Samsung Diva, HTC Desire 620, Sony Xperia L1, Sony Ericsson W20i, Sony Ericsson W385i, Nokia E71
Odbiorniki Radiowe
Unitra Eltra Julia Stereo, Unitra Eltra Marta RM-405, Unitra ZRK Kasprzak RM-121,Eltra Lena 3, Unitra Lena MOT-772, SABA RCR 560, Unitra Eltra Halina R-802, Unitra Eltra Hania RMS-401, Eltra Edyta RMS-8320
Poczta - zależy od tego gdzie masz pocztę, jeżeli jest opcja dostępu przez protokół POP3 to tak. Do YouTube są aplikacje i nawet nie potrzebujesz custom ROM-a.