![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 27 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Wdrożenie systemu "beer to unlock" |
---|
![]() |
23 Sep 2012, o 16:34 |
Jencuś97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Punkty reputacji to tylko dodatek. Jeśli macie jakiś pomysł, żeby to usprawnić, proponuję założyć temat w uwagach z propozycją wdrożenia starego systemu beertounlock. ![]() Już dość mam tego że nikt nie "płaci" nam za naszą prace. Powiecie "O co mu chodzi?". Myślicie że zrobić motyw czy napisać aplikację zrobić i wstawić screenshoty, oraz zrobić upload to takie hop siup? Dlatego zwracam się do was forumowicze czy chcielibyście aby ten system by wprowadzony z powrotem? |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:38 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Masz moje poparcie.
|
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:39 |
mc9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jencuś97 wrote: Już dość mam tego że nikt nie "płaci" nam za naszą prace. Robicie to dobrowolnie chyba . . . A mnie beertounlock denerwuje na każdym forum , będą wstawki ***na , z ładnymi screenami , każdy pobierze a tu ' ' Motyw/aplikacja uszkodzony ' ' i będzie wyzyskiwanie piw . pozdrawiam . |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:40 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popieram.
|
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:41 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mc9, przepraszam Cię bardzo, ale moje motywy, aplikacje, gry zawsze są przed uploadem sprawdzane... Zresztą screeny zawsze robię sam.
Jensuś97 popieram Cię! |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:41 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako szary użytkownik na pewno nie będę dawał punktów reputacji nie będąc pewnym na sto procent czy aplikacja działa na moim telefonie, ba, nie będąc pewnym, że link jest w ogóle aktywny.
|
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:43 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie.
|
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:45 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mc9 wrote: a tu ' ' Motyw/aplikacja uszkodzony ' ' i będzie wyzyskiwanie piw . pozdrawiam . jonny wrote: czy aplikacja działa na moim telefonie, ba, nie będąc pewnym, że link jest w ogóle aktywny. A przycisk Zgłoś post to od czego jest? Zgłosi się post a my moderatorzy usuniemy repkę i powiadomimy autora o walniętym linku / aplikacji. |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:50 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jencuś97 wrote: Już dość mam tego że nikt nie "płaci" nam za naszą prace. Przecież to tylko bajty w SQL, nawet nie bitcoiny. ![]() Na samym początku znacznik HIDE sprawdzał się bardzo dobrze, niestety później wielu zaczynało ukrywać co drugi swój post, np. w działach pomocy technicznej, co na dłuższą metę stało się wkurzające. Zresztą oddajmy głos forumowiczom... >> [Pomysł] zlikwidujcie hide sergio1994 wrote: Jest to beznadziejne wymuszanie piw ;/ Zróbcie normalnie w code. Jak się komuś spodoba to podziękuje. Jest to bezsensu moim zdaniem. Na moim forum dawno zrezygnowaliśmy z tego i jest super. Skończyły się pytania jak się stawia piwo i inne ![]() >> Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? *Razor* wrote: 1. np chodzi o te piwa każdy stawia sobie za byle co zrobić takie coś żeby jak ktoś coś wstawia jakaś tapetę albo grę albo motyw to wtedy piwo a nie za byle co bo mu on się podoba bo już dużo takich piw widziałem . >> [Ankieta] Dyskusje o przyszłości systemu nagród na forum. |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:52 |
To może po prostu klikajcie te je***e plusy?
|
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:54 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja klikam zawsze, gdy korzystam z danego uploadu czy poradnika. Taki nawyk.
Ale na klikanie wszystkich to nie miałbym tyle czasu i mocy przerobowych. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:56 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91, ewentualnie możesz przestać uploadować
![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 17:03 |
Ale to nie chodzi tylko o moje uploadowanie... Tu chodzi o wszystkich tych, którzy udzielają się na rzecz forum! Oczywiście nie mam na myśli spamu, off topicu, który z nh zrobił gg, chat...
Zobacz taki Sieman0 za taki kawał roboty nokia-e52-rm-469-v81-003-power-custom-firmware-v91-003-1-edycja-vt25261.htm otrzymał 3 kliknięcia plus!!! To jest chore... HitFan tyle patchy zrobił i to samo... Kosmita1993 2 lata temu to dostawał po 30 plusów... I co gdzie oni są? Poszli sobie w ch** bo nikt nie doceniał ich pracy... t219 nowy uploader... zrobił kilka na prawdę dobrych wstawek i co? Poszedł sobie, bo tylko ja doceniłem jego robotę... Jencus97 następny gościu, który coś robi dla nh, robi motywy na telefony z serii Asha! Zobaczcie sobie na zedge.net tam nawet nie tematów na te modele! I macie taki wielki problem kliknać plusa? Tak dla mnie plus to motywacja i frajda, bo kocham to co robie... |
Last edited by Mati91 on 23 Sep 2012, o 17:05, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 17:04 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: A przycisk Zgłoś post to od czego jest? Zgłosi się post a my moderatorzy usuniemy repkę i powiadomimy autora o walniętym linku / aplikacji. Osoba zarejestrowana tylko, by pobrać jakiś motyw/aplikację/grę na pewno nie będzie korzystać z tego przycisku, tylko się zirytuje i poszuka tego na innej stronie. Kompletnie nie wiem co dobrego może przynieść ten bbcode, poza tym, że będziecie mieć nieco więcej plusów. Widzę tylko wady; gra nie warta świeczki. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 17:19 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91, no przykro, ale skoro nie zapowiada się na żadne zmiany..
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 27 posts ] Previous topic | Next topic |
|