![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Warsztat |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
WebOne - brak problemu braku TLS 1.2 / 1.3 na Symbian |
---|
![]() |
11 Apr 2023, o 18:21 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Postawiłem sobie testowo proxy HTTP WebOne na Ubuntu. Po skonfigurowaniu i ustawieniu na Nokii 808... Opera Mobile wczytuje sobie np. Reddita
![]() Wiem, że to za późno, bo telefon za słaby, przeglądarka stara jak świat, wynik HTML5 mniej niż 150, brak porządnego JavaScriptu - no ale i tak uważam że nie jest źle. Dla zainteresowanych. Proxy WebOne: Dla niektórych działa również alternatywa - OldSSL-Proxy - ale mi z Ubuntu w Dockerze odmawiało posłuszeństwa. Poniżej screeny. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
16 Apr 2023, o 07:48 |
Manna5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest program który trzeba uruchomić na komputerze z publicznym IP lub w tej samej sieci WLAN z telefonem ustawiając adres komputera jako proxy w ustawieniach konfiguracji telefonu? Tak przypuszczam, nie napisałeś wprost jak to zastosować.
|
![]() |
![]() |
16 Apr 2023, o 08:46 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak masz stałe publiczne IP (ja mam VPS więc tak) to działa z dowolnego miejsca na świecie.
Oczywiście adres wewnętrzny WLAN też pójdzie, jak z lokalnego komputera odpalasz. Po prostu wpisujesz publiczne IP serwera i ustawiony port WebOne w ustawieniach punktu dostępu -> proxy (tak na Symbianie jest). Albo w ustawieniach proxy przeglądarki. Domena podpięta pod IP zdaje się nie działać. Tu masz info jak na Windowsie instalować: |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Warsztat |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)