Otóż mam taki problem, poprosiłem kolegę aby wgrał mi CFW z racji tego ze ja nie miałem czasu i niestety wyszło jak wyszło.
Chciałem taki CFW: ''LinsPirat LTS Rev2.1 CFW for Nokia 5233/5230/5800/5530/X6 All RMs ''
Niestety kolega pobrał i za pomocą JAFa wgrał mi niepoprawny RM a mianowicie RM625 a powinno był RM559.
Teraz efekt jest taki, że gdy włączam telefon pojawia się obraz z napisem 'loading...' i po chwli znika i mam biały ekran który gasnie i się zapala na okrągło.
Pobrałem odpowiedni CFW dla X6, niestety po wgraniu go JAFem nic się nie zmienia... a nawet nie pojawia sie logo ani nawet tryb local mode na wyświetlaczu co przy złym RM625 się pokazuje.
Bardzo prosze o rade czy da się coś z tym zrobić za pomocą JAfa czy tylko serwis został?
Dodam że próbowałem wgrać najnowszy soft do tego telefonu jednak nic się nie dzieje.
Dzięki

edit:
i ew ile by kosztowała taka naprawa w komisie o ile nieda sie tego zrobić jafem, bo mam 2gą płytę główną od innej x6... chociaz fajnie by bylo jak by sie dalo odzyskac dane z tej uwalonej obecnej nokii