Więc tak próbuje wgrac.. oprogramowanie itd.. tylko ze cała procedura sie zaczyna.. telefon sie wyłącza.. i po chwilą włącza z powrotem.. czyli nic sie nie wgrywa a pheonix stoi w miejscu. Co z tym fantem zrobic?
Tzn opcja szukania nie boli.. ba kombinowałem z różnymi sterownikami.. dlatego spytałem na jakie zmienic bo może są jakieś specjalne.. generalnie nic nie pomaga.. ani na XP, ani 7
[ Dodano: 2009-08-23, 00:00 ] ale moze nie wszystkie mam zainstalowane. moglbys podac co tam jest potrzebne? narazie mam phoenixa i rm 217 dp20 8.00 sw 07.21 6300
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-08-23, 00:51 ] Jeśli nie ma Twojego Product Code, to doinstalowujesz kolejne Minor paczki 8.10, 8.20 itd., proste.
Ja mam takie pytanie, bo jak wgrywałem na swoim komputerze PPM przez phoenixa to uwaliłem telefon, a czy jak będę chciał wgrać to przez phoenixa u kumpla na kompie, bo on akurat nigdy nic pod Nokię nie instalował więc jak to z tym jest, jak to zrobię u kumpla na kompie to pójdzie bez problemu czy znów będzie ryzyko uwalenia fona?