Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jeśli Phoenix się zainstaluje, uruchomi i sczyta informacje o telefonie, to możesz śmiało flashować. Nie ma takiego czegoś jak "gorsze flashowanie" przez śmieci w rejestrze.
no to gitara w takim razie jutro będzie sie trzeba za to zabrać, ale jak znów telefon zdechnie, a dead usb nie bedzie działać to szlag mnie trafi...
[ Dodano: 2009-09-04, 19:51 ] ok przed chwilą zainstalowałem Phoenix 2009.20 i powoli zaczynam się brać za to, ale jeszcze mam takie pytanie, bo mam włączony kod blokady klawiatury i auto blokadę klawiatury po 5 sekundach i czy na czas flashowania mam wyłączyć te dwie opcje czy od razu flashować??
[ Dodano: 2009-09-04, 20:32 ] odpowie mi ktoś na zadane pytanie??
Flashowanie powinno wyczyścić ten kod, ale nie wiem - możesz go tymczasowo wyłączyć, nic się nie stanie, jak pochodzisz w tym celu chwilę po ustawieniach.
dobra to tak fona podpiąłem do ładowarki i zaczynam zabawę
[ Dodano: 2009-09-05, 00:04 ] heh telefon przeflashowany, nic nie zdechło tylko przy pierwszym starcie zjadło ikony w menu, ale sobie poradziłem i wszytko śmiga, aż miło