![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Patche] Wielka zmiana Nokia 5200 |
---|
![]() |
19 Jan 2010, o 23:07 |
Dexter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam w tym temacie chciał bym jakieś porady co zrobić jak zrobić aby telefon działał lepiej szybciej jaki wgrać ppm co usunąć co dodać możne polecicie mi jakiś fajny patch tyle ich tutaj jest ze sam nie wiem a wiec tak potrzebuje :
1.Ciekawe funkcje które można włączyć i wyłączyć w telefonie za pomocą phoneixa "Product Profile" 2.Zmusić telefon do lepszego szybszego działania 3.jakiś fajny ppm 4.sposób na włączenie "tryb uśpienia" 5.Ciekawy dzwonek na sms'a 6.motyw pasujący do ppm 7.jak usunąć wszystkie pliki "stałe" standardowe typu dzwonki,tapety,obrazki,aplikacje sensor 8.I Jeszcze jakieś fajne spososoby na zmianę mojej nokii 5200 ![]() Za każdy przydatny post z "czymś"punk reputacji |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 23:15 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dexter,
Dodawać kopa mimo że ten s40 działa bardzo szybko? Ma małą rozdzielczość i działa szybko, poza tym s40 nie trzeba wiele. Jak on ma działać? Czas reakcji matrycy tego telefonu mniejszy niż 1ms ? Quote: 7.jak usunąć wszystkie pliki "stałe" standardowe typu dzwonki,tapety,obrazki,aplikacje sensor MobiMB Media Browser - poradnik na forum jak co i gdzie. ![]() Quote: 5.Ciekawy dzwonek na sms'a 6.motyw pasujący do ppm Powiem jedno, może trochę inwencji twórczej ? Może jutro pomożemy ci wybrać dżinsy? Quote: 1.Ciekawe funkcje które można włączyć i wyłączyć w telefonie za pomocą phoneixa "Product Profile" Za pewne jedną z ciekawszych są ikony w menu, coś ala s60. [ Dodano: 19 sty 2010, o 22:15 ] Quote: 3.jakiś fajny ppm ![]() |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 23:16 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dexter wrote: 5.Ciekawy dzwonek na sms'a Co to znaczy "ciekawy" wg Ciebie? Nie wiem czy autor tematu wie ale ciekawość to pojęcie względne, po prostu kwestia gustu.Sprawdź moje: Dexter wrote: 7.jak usunąć wszystkie pliki "stałe" standardowe typu dzwonki,tapety,obrazki,aplikacje sensor Możesz się posłużyć programem MobiMB: |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 23:17 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.
2. Pousuwaj zbędne rzeczy z pamięci telefonu/karty pamięci. 3. Dział patche się kłania, o gustach się nie dyskutuję. 4. - 5. Podobna syt. co w punkcie 3. 6. j/w 7. 8. Poczytaj FAQ A poza tym opcja SZUKAJ i własne chęci się kłaniają. |
![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 10:28 |
ok dzięki wam a jeszcze jedno jak włączyć tryb uśpienia bo ja tego w telefonie nie mam
|
![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 14:30 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dexter, możesz zrobić Phoenixem File System Format, doda Ci to dużo miejsca. Możesz również ulepszyć mój patch SymbianOS v2 (wywalisz pikanie przy nagrywaniu - instrukcja na forum, dodasz zmienione NIFy).
|
![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 14:37 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja polecam zedytować CNT i stworzyć własny, unikalny ppm_b. Wtedy będziesz bardzo zadowolony.
|
![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 15:50 |
najbardziej chodzi mi jak włączyć tryb uśpienia bo go nie ma
![]() [ Dodano: 20 sty 2010, o 14:50 ] a czy jest taka możliwość zeby wgrać inny ppm np od nokii 3110c i dostosować to do 5200 bo tam tryb uspienia jest |
![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 15:52 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIe. Telefon Ci padnie
|
![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 22:00 |
to jak wgrac tryb uspienia ?
|
![]() |
![]() |
21 Jan 2010, o 02:51 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raczej nie ma takiej możliwości. Piszę raczej, bo możliwości kosmity są spore i kto wie, może to kiedyś zrobi;)
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic |
|