Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Na standardowej przeglądarce elegancko mi internet przez WiFi ciągnie a na operze nie.. Ciągnie z konta kase. w ustawieniach nic nie ma o wifi, protokół HTTP.
Nie wiem jak jest u Cibie. Ale powinno być w ustawieniach połączenia/łącza i punkty dostępu. Usuń te od operatora i za każdym razem podczas wchodzenia do przeglądarki będzie Cię pytał jaki wybrać punkt dostępu.
Jak pomogłem naciśnijto nic nie kosztuje, a na pewno motywuje
Odinstaluje i zainstaluj jeszcze raz opere może. Jeżeli pyta się teraz w standardowej przeglądarce,to w tej też powinno. W operze nie ma nic w ustawieniach o punktach dostepu.
[ Komentarz dodany przez: michero: 18 marca 2011, o 08:43 ] Widzisz, a napisałem to parę postów wyżej;)
Jak pomogłem naciśnijto nic nie kosztuje, a na pewno motywuje
Opcja wyboru czy WiFi czy Wap dotyczy tylko OPERY. Internet ten w przeglądarce Nokii zawsze bez pytania leci po Wap. Jak zainstalujesz Operę to wybierz w MENU - USTAWIENIA - ŁĄCZNOŚĆ - WLAN - Połączenie Int: ZAWSZE PYTAJ i powinno wystarczyć. U mnie tak jest. Nie trzeba usuwać innych punktów dostępu ani nic podobnego.