![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6280 & 6288 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[06.43] Windows 7 Mod Second Edition |
---|
![]() |
15 Jul 2010, o 19:51 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Windows 7 Mod
Wersja oprogramowania: 06.43 Lista zmian: -wszystkie grafiki w telefonie (by maciek), -ekran startowy, końcowy, splash, dźwięki (by maciek), -czcionka Sony Sketch, -wywalone zbędne języki oraz (slang by maciek), -własny opis wersji oprogramowania (*#0000#), -wywalone pikanie podczas nagrywania, -ikonki NIF: bateria jak w SE, równe paski zasięgu, -słuchawki animowane (od adranus931), Ogólnie poprawiono błędy z wcześniejszej wersji, nie trzeba nic zmieniać, by w pisaniu SMSa działała spacja. Możliwe, iż wprowadziłem inne zmiany, o których już nie pamiętam. Screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Link: PPM: Motyw: Preferowany content: content-do-nokii-6280-6288-vt9353.htm Proszę o uszanowanie mojej pracy i podanie mojego nicku w razie rozpowszechniania mojej modyfikacji i jej poszczególnych elementów! |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Aug 2010, o 21:42 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip, postaram się jutro go przetestować
|
![]() |
![]() |
27 Aug 2010, o 22:00 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Screeny mile widziane
![]() |
![]() |
![]() |
28 Aug 2010, o 22:38 |
Przetestowałem i jest O.K ale zasięg i bateryjka mogła by być na czarnym tle z procentami
A oto screeny : <przeniesione post wyżej> [ Komentarz dodany przez: Filip: 29 sierpnia 2010, o 10:31 ] Wielkie dzięki, zaraz dam +. |
![]() |
![]() |
19 Sep 2010, o 17:11 |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 02:27 |
ciapekmj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam pytanie czy dało by się zrobić takie coś na nokie 5230 ?? bo kolega powiedział ze niemożna mieć windowsa 7 na niej prosze o przełamanie tego stereotypu
![]() |
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 13:22 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To nie jest windows na telefon, a patch, czyli, w uproszczeniu, skórka przypominająca windowsa
|
![]() |
![]() |
26 Jan 2011, o 13:37 |
kimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ciapekmj, poza tym 5230 ma Symbiana więc poszukaj motywów bo zmieniają tyle, co patche graficzne w S40.
|
![]() |
![]() |
9 Nov 2011, o 00:08 |
kevmyst ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Linki Padły ;/ Proszę kogoś o reupload
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6280 & 6288 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)